JURNALE TVA

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
moldovanl

JURNALE TVA

#1 Mesaj de moldovanl »

Lucrez actele unei firme care face cumparaturi de marfa pentru revanzare din Ungaria. La prelucrarea documentului lucrez la ,,intrari valuta,, inregistrand automat factura la taxare inversa. In jurnalele de TVA , factura apare doar la REGISTRUL JURNAL DE CUMPARARI . La REGISTRUL JURNAL DE VANZARI, TVA aferent intrarilor de la facturile cu taxare inversa nu apar. Am avut control de la finante si mi-au pus aceeasi intrebare. DE CE ? nu apare TVA de la facturile cu taxare inversa si in jurnal de vanzari. Gresesc eu undeva la inregistrarea facturilor?

iosiff

#2 Mesaj de iosiff »

Vezi ca sa mai discutat si aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... jurnal+tva

Si te rog sa folosesti si cautarea inaintea deschiderii unui nou topic.

miutam522

Re: JURNALE TVA

#3 Mesaj de miutam522 »

[quote="moldovanl"]Lucrez actele unei firme care face cumparaturi de marfa pentru revanzare din Ungaria. La prelucrarea documentului lucrez la ,,intrari valuta,, inregistrand automat factura la taxare inversa. In jurnalele de TVA , factura apare doar la REGISTRUL JURNAL DE CUMPARARI . La REGISTRUL JURNAL DE VANZARI, TVA aferent intrarilor de la facturile cu taxare inversa nu apar. Am avut control de la finante si mi-au pus aceeasi intrebare. DE CE ? nu apare TVA de la facturile cu taxare inversa si in jurnal de vanzari. Gresesc eu undeva la inregistrarea facturilor?[/quote][list] dupa parerea mea daca firma pt care lucrezi este platitoare de tva toate iesirile sunt cu tva,deci cand emiti o factura o faci cu tva sau daca ai vanzare cu amanuntul procedezi la fel .
[/list]

iosiff

#4 Mesaj de iosiff »

Folosind functia de cautare in 3 minute am gasit urmatorul raspuns, vezi link ul urmator.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... urnale+tva

Scrie răspuns