second hand
-
second hand
cu o monografie contabila aferenta unui magazin second-hand de haine ma poate ajuta cineva?
-
te rog mult, daca ai primit acea monografie contabila pentru magazin second-hand de haine sa mi-o timiti si mie, pe adresa [email protected], te rog mult si mersi
- teodorg133
Re: second hand
Eu nu vad prea mari deosebiri fata de inreg.ca pentru un comert cu haine noi...adica :cozariucm789 scrie:cu o monografie contabila aferenta unui magazin second-hand de haine ma poate ajuta cineva?
1. receptia se face tot pe baza de NIR.. chiar daca marfa este la kg...poti face un proces verbal din care sa reiasa cate buc rezulta din 1 kg haine si cu pret afer.de vanz..
2. vanzarea se face tot prin clienti (daca e cu fact) sau prin casa daca e cu bon fiscal...
3. descarcarea gestiunii este aceiasi ca la vanz.cu amanuntul....sau daca se vinde en-gros....
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
-
problema mea este ca acum aduce pentru prima oara marfa si nu o desface toata pentru ca are peste 1000 kg si nu stiu cum sa fac NIR-ul ca are PV doar pe 150 kg care e mai putin decat are pe o factura. Intrarea o fac
%=401
371
4426
dar receptia cu adaosul comercial conf PV este pe o cantitate mai mica si asta inseamna ca eu va trebui sa tin cont mereu <ceea ce mi se pare destul de greu de urmarit> pentru cat din factura s-a facut adaos comercial conform PV, si dupa aceea va veni cu PV de reducere de pret, modificare pret vanzare, si nu stiu cum ma voi descurca, iar in SAGA cum trebuie sa tin evidenta la pret de vanzare cu TVA sau pe gestiuni distincte, e nevoie de mai multe gestiuni tinand cont ca va avea mereu marfa netransformata in bucati, greutatea, pret vanzare si in plus are 2 magazine de desfacere.
%=401
371
4426
dar receptia cu adaosul comercial conf PV este pe o cantitate mai mica si asta inseamna ca eu va trebui sa tin cont mereu <ceea ce mi se pare destul de greu de urmarit> pentru cat din factura s-a facut adaos comercial conform PV, si dupa aceea va veni cu PV de reducere de pret, modificare pret vanzare, si nu stiu cum ma voi descurca, iar in SAGA cum trebuie sa tin evidenta la pret de vanzare cu TVA sau pe gestiuni distincte, e nevoie de mai multe gestiuni tinand cont ca va avea mereu marfa netransformata in bucati, greutatea, pret vanzare si in plus are 2 magazine de desfacere.