Probleme transfer date

rogoveanug141

Probleme transfer date

#1 Mesaj de rogoveanug141 »

Pana in acest moment am folosit programul SAGA LITE C.2.2., iar zilele trecute am descarcat de SITE-ul SAGA programul SAGA C 3.0.192.Am o intrebare! Cum pot face transferul de date intre cele doua programe, tinand cont de faptul ca acestea se instaleaza separat unul de celalalt?

herganiec

Re: Probleme transfer date

#2 Mesaj de herganiec »

rogoveanug141 scrie:Pana in acest moment am folosit programul SAGA LITE C.2.2., iar zilele trecute am descarcat de SITE-ul SAGA programul SAGA C 3.0.192.Am o intrebare! Cum pot face transferul de date intre cele doua programe, tinand cont de faptul ca acestea se instaleaza separat unul de celalalt?
1 daca vrei sa faci si conversia din ROL in RON faci asa:
a.instalezi programul nou.
b.creezi firma(firmele)
c. la fiecare firma, ai preluare date din saga 2.2 in colt stanga jos la <configurare societati>
raspunzi la ce te intreaba mai departe si ai transferat datele si facut denominarea.

2. daca ai deja facuta denominarea si vrei sa treci doar pe varianta 30193 p0ti face:
b.creezi firma(firmele)
c.faci o salvare pe discheta a firmelor vechi, una cate una.
d. intri pe programul nou var.30193
e.faci restaurare de pe discheta si intretinere BD (reindexare).

Si ar trebui sa cam mearga...
Succes

Doriana

Re: Probleme transfer date

#3 Mesaj de Doriana »

herganiec scrie:
1 daca vrei sa faci si conversia din ROL in RON faci asa:
b.creezi firma(firmele)
c. la fiecare firma, ai preluare date din saga 2.2 in colt stanga jos la <configurare societati>
raspunzi la ce te intreaba mai departe si ai transferat datele si facut denominarea.

.....................................

Si ar trebui sa cam mearga...
Succes
nu creezi firmele.... 8) dai direct preluare fara sa ai nici o firma, si preia firma direct..... :idea:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

Scrie răspuns