Buna ziua,
am o firma platitoare de tva, cu tva la incasare. Domeniul de activitate este comert en gross cu produse de curatenie.
La firma lucreaza si ei cu acelasi program, respectiv Saga, avand o gestiune cantitativ valorica. La sfarsit de luna imi aduc un raport de gestiune care are urmatoarele date:
sold initial: -11121.56 lei
Valoare intrari: 6276.39 lei
Valoare iesiri: 2419.54 lei
Total general Valoare intrari: 9524.77 lei
Total general Valoare iesiri: 10810.05 lei
sold final -7264.71 lei
Cum se fac inregistrarile contabile la sfarsit de luna tinand cont si de tva? Eu tin doar evidenta global valorica si depun declaratiile.
Descarcare gestiune
Re: Descarcare gestiune
Nu raport de gestiune. O situație a stocurilor ar fi mult mai bună.
Prin articole contabile se poate înregistra descărcarea de gestiune. Nu se lucrează în preț de vânzare ci în preț de achiziție,
Prin articole contabile se poate înregistra descărcarea de gestiune. Nu se lucrează în preț de vânzare ci în preț de achiziție,
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua, din nou,
am cerut situatia stocurilor si am primit urmatoarele:
stocul existent la 31.07, este de 13748.24 lei
stocul existent la 30.08 este de 10020.86 lei
Cum sa fac eu inregistrarile contabile, va rog ajutor, e si platitoare de tva, ca la sf fiecarei luni sa avem aceleasi sume.
am cerut situatia stocurilor si am primit urmatoarele:
stocul existent la 31.07, este de 13748.24 lei
stocul existent la 30.08 este de 10020.86 lei
Cum sa fac eu inregistrarile contabile, va rog ajutor, e si platitoare de tva, ca la sf fiecarei luni sa avem aceleasi sume.
Buna seara, problema mea : pana la 30.sept am tinut gestiuni cantitati-valoric,dar din cauza ca sunt din ce in ce mai multe articole-gen sute si nu ne-am inteles la ...bani,am hotarat sa tina el pe stocuri si eu sa operez numai valoric; creez alte gestiuni, pun pe nedefinit, descarc manual pe baza unui inventar?
Buna seara ! am urmatoare eroare la soldul raportului de gestiune :
soldul lui 371 nu se preia corect la data de 01.01.2016. in balanta si in fise cont sumele sunt corecte iar in raportul de gestiune suma este mai mare . Nu stiu cum si de unde provine eroarea . Va multumesc !
soldul lui 371 nu se preia corect la data de 01.01.2016. in balanta si in fise cont sumele sunt corecte iar in raportul de gestiune suma este mai mare . Nu stiu cum si de unde provine eroarea . Va multumesc !
Ai putea sa ne dai mai multe detalii?
Ai incercat sa verifici pe perioade sa vezi de la care inregistrare provine diferenta?
Ai incercat sa verifici pe perioade sa vezi de la care inregistrare provine diferenta?
-
Multumesc ! am rezolvat intre timp.. trebuie validat luna 12 pt ca soldurile in raport gestiune sa fie ok .
ca de obicei cei de la saga ne salveaza de fiecare data !!
ca de obicei cei de la saga ne salveaza de fiecare data !!