dupa cumparerea licentei

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tanasescuf

dupa cumparerea licentei

#1 Mesaj de tanasescuf »

Salut. Sigur s-a mai discutat, am si cautat inainte dar nu am gasit raspuns(Poate nu am cautat suficient). Am lucrat 4 luni pe versiunea gratis. acum am cumparat licenta. am facut o copie de siguranta pe un alt folder. Am instalat, activat noul program si nu ma descurc sa pun vechea baza de date a versiunii gratis peste asta cu licenta.

Va multumesc!

tobosv790

Re: dupa cumparerea licentei

#2 Mesaj de tobosv790 »

Daca sigur ai licenta atunci eu zic ca este suficient sa instalezi varianta gratuita la zi (adica c.0.466 de pe site sau PS sau B, in functie de ce varianta folosesti) "peste" (adica in acelasi folder) ce aveai deja.Si nu trebuie sa mai faci nimic altceva. Totusi ca sa fi sigur(a) salveaza totusi ce aveai, inainte, pe un suport extern ca sa nu pierzi totul. Astfel ai unde "reveni" in caz de eroare sau vreo situatie neprevazuta.Bafta.
PS: La instalare iti pune tot felul de intrebari. Raspunde cu atentie si cum trebuie si cred ca va merge.

herganiec

Re: dupa cumparerea licentei

#3 Mesaj de herganiec »

@tanasescuf
intrati in programul unde aveti datele cu firmele.
mergeti la <Ajutor> la actualizare automata, urmati pasii.
La terminare, va intreaba codul si parolele de activare. Introduceti ce va cere si gata.
Atentie, programul se instaleaza tot acolo unde este cel vechi de ex. C:\SAGA C3.0 (sau cum o fi) ca sa ACTUALIZEZE si datele fimelor care le aveti deja introduse, si nu separat in alta locatie ca atunci nu aveti firmele acolo.. e pur si simplu programul fara date.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns