Ordin privind modificarea lui 1752/2005

filipd

Ordin privind modificarea lui 1752/2005

#1 Mesaj de filipd »

sunt oarecare modicari la bilant.
aparute in Mof.25/14.1.2008, Sunt convins ca Administratorul face tot posibilul sa-l implementeze! Nu trebuia sa-i reamintesc eu. Dar totusi...
Au aparut si modificarile la salarii consemnate in Legea bugetului de sta pe 2008.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

aveti putintica rabdare bre
programul de bilant intai sa apara la minister
sa apara programele pt salarii la feicare institutie... hooooooooo adica :D

iarovoim

#3 Mesaj de iarovoim »

De ce va grabiti asa de tare? Daca nu au aparut la institutiile care trebuie sa le genereze, e vb despre programele respective, de ce va ambalati ca nu au aparut pana acum in Saga? Vor apare la timpul potrivit!!!! :P

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

pai azi a aparut :lol:
+ ca l-au pus spre sfarsit sa ai ce sa derulezi, niste idioti
sunt curios daca la "alta persoana imputernicita, potrivit legii" intra orice persoana careie administratorul ii face imputernicire :lol:
pe mine ma gadila virgula aia pusa acolo, cred ca imputernicirea e facuta conform legii nu persoana imputernicita e conform legii

pepteav420

#6 Mesaj de pepteav420 »

dar nu vad care e rostul nr de inregistrare in organismul profesional. si ma intreb cum se face imputernicirea aia conform legii. adica pot sa imputernicesc pe oricine sa imi tina contabilitatea? inclusiv femeia de serv. ? chiar nu inteleg .....

bolbai

#7 Mesaj de bolbai »

Avand in vedere ca de fapt articolul cu raspunderea administratorului nu a fost eliminata, ma tot gandesc daca .... si cine ar putea fi acea alta persoana imputernicita.
Ioana B

pepteav420

#8 Mesaj de pepteav420 »

Sper si banuiesc ca orice persoana cu studii superioare economice, ca asta e singura conditie pe care o pune legea.

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

teoretic cu studii superioare ca practic nu exista contraventie :lol:

pepteav420

#10 Mesaj de pepteav420 »

corect si asta, ca pana la urma de unde stiu ei ca cine semneaza are studii superioare sau nu? si mai mult de unde stiu ca are studii superioare economice? :lol:

bolbai

#11 Mesaj de bolbai »

Dar ... ramane conditia sa fie angajat ...?! Ce facem cu firmilete acestea mici care nu au compartiment, dam milioane bune la experti?>
Ioana B

septimiuv

#12 Mesaj de septimiuv »

sunt curios daca ar merge conventie civila pt intocmirea bilantului :D cu un contabil/economist/ce o fi

pepteav420

#13 Mesaj de pepteav420 »

pai nu scrie nicaieri ca trebuie ca imputernicitul sa aiba ctr de munca sau alta forma. in programul de bilant ai de ales fie contabil sef, fie director economic, fie pf sau pj membre ceccar, fie alte persoane imputernicite cf legii. iar in lege scrie ca aceste persoane imputernicite trebuie sa aiba studii superioare economice si cam atat e tot ce zic, nu zic sub ce forma de face imputernicirea asta. pana la urma administratorul face o hartie prin care ma imputerniceste pe mine x ca am studii superioare sa semnez bilantul si ca raspund de tinerea contabilitatii.

serbanm815

#14 Mesaj de serbanm815 »

un raspuns dat de serviciul bilanturi referitor la ,,persoana imputernicita " de administrator :
,, administratorul va face o declaratie pe propria raspundere ca persoana imputernicita sa semneze bilantul are studii ec.sup. si este angajata cu contract de munca la societatea sa ,cf. legii contab ." si eventual ,persoana in cauza sa aibe o copie xerox dupa contractul de munca....
nu e un raspuns ,,oficial" ,asteapta dispozitii de la ,,conducere "
mai asteptam si noi....
:roll:

iarovoim

#15 Mesaj de iarovoim »

Pai daca vor si imputernicire, de ce nu au inclus un format tipizat al acesteia in programul de bilant? Ca daca fiecare face cum crede vor exista zeci si zeci de variante. Deci, ar fi fost util sa se listeze formatul acestei imputerniciri, din programul de bilant, in functie de categoria de angajat care semneaza bilantul, contul de profit si pierdere si situatiile explicative + anexe.

Scrie răspuns