Ordin privind modificarea lui 1752/2005
Ordin privind modificarea lui 1752/2005
sunt oarecare modicari la bilant.
aparute in Mof.25/14.1.2008, Sunt convins ca Administratorul face tot posibilul sa-l implementeze! Nu trebuia sa-i reamintesc eu. Dar totusi...
Au aparut si modificarile la salarii consemnate in Legea bugetului de sta pe 2008.
aparute in Mof.25/14.1.2008, Sunt convins ca Administratorul face tot posibilul sa-l implementeze! Nu trebuia sa-i reamintesc eu. Dar totusi...
Au aparut si modificarile la salarii consemnate in Legea bugetului de sta pe 2008.
pai azi a aparut
+ ca l-au pus spre sfarsit sa ai ce sa derulezi, niste idioti
sunt curios daca la "alta persoana imputernicita, potrivit legii" intra orice persoana careie administratorul ii face imputernicire
pe mine ma gadila virgula aia pusa acolo, cred ca imputernicirea e facuta conform legii nu persoana imputernicita e conform legii

+ ca l-au pus spre sfarsit sa ai ce sa derulezi, niste idioti
sunt curios daca la "alta persoana imputernicita, potrivit legii" intra orice persoana careie administratorul ii face imputernicire

pe mine ma gadila virgula aia pusa acolo, cred ca imputernicirea e facuta conform legii nu persoana imputernicita e conform legii
-
-
-
-
pai nu scrie nicaieri ca trebuie ca imputernicitul sa aiba ctr de munca sau alta forma. in programul de bilant ai de ales fie contabil sef, fie director economic, fie pf sau pj membre ceccar, fie alte persoane imputernicite cf legii. iar in lege scrie ca aceste persoane imputernicite trebuie sa aiba studii superioare economice si cam atat e tot ce zic, nu zic sub ce forma de face imputernicirea asta. pana la urma administratorul face o hartie prin care ma imputerniceste pe mine x ca am studii superioare sa semnez bilantul si ca raspund de tinerea contabilitatii.
-
un raspuns dat de serviciul bilanturi referitor la ,,persoana imputernicita " de administrator :
,, administratorul va face o declaratie pe propria raspundere ca persoana imputernicita sa semneze bilantul are studii ec.sup. si este angajata cu contract de munca la societatea sa ,cf. legii contab ." si eventual ,persoana in cauza sa aibe o copie xerox dupa contractul de munca....
nu e un raspuns ,,oficial" ,asteapta dispozitii de la ,,conducere "
mai asteptam si noi....

,, administratorul va face o declaratie pe propria raspundere ca persoana imputernicita sa semneze bilantul are studii ec.sup. si este angajata cu contract de munca la societatea sa ,cf. legii contab ." si eventual ,persoana in cauza sa aibe o copie xerox dupa contractul de munca....
nu e un raspuns ,,oficial" ,asteapta dispozitii de la ,,conducere "
mai asteptam si noi....

Pai daca vor si imputernicire, de ce nu au inclus un format tipizat al acesteia in programul de bilant? Ca daca fiecare face cum crede vor exista zeci si zeci de variante. Deci, ar fi fost util sa se listeze formatul acestei imputerniciri, din programul de bilant, in functie de categoria de angajat care semneaza bilantul, contul de profit si pierdere si situatiile explicative + anexe.