lamuriri cu privire la corelatii bilant+altele

danilevicis

lamuriri cu privire la corelatii bilant+altele

#1 Mesaj de danilevicis »

1) am o suma in contul 133 si nu stiu unde sa mai pun suma pentru a nu-mi afecta egalitatea de la randurile 13 si 36. acum practic, am o banda rosie care imi spune ca nu este corelatie dar daca modific suma din contul 133 si o introduc si la randul 11 imi afecteaza egalitatea. nu stiu cum sa fac.
Imagine

2) daca am o societate la care s-a lucrat cu saga doar din luna septembrie 2007, vroiam sa va intreb, daca la notele explicative din bilant (indicatori financiari), saga face calculele folosind doar sumele din bilant si cpp sau foloseste datele de lucru din balantele anterioare. pentru ca daca face doar din bilant, e ok, daca nu, ar trebuie sa stiu sa imi calulez manual indicatorii +restul, a.i. sa imi acopar intregul an de lucru.
va multumesc
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

#2 Mesaj de danilevicis »

Pe de alta, parte, am introdus datele in bilantul de la finante si imi apar corelatii corecte, de ce totusi, la saga, se inroseste o banda, iar la salvare pe discketa, ma avertizeaza ca 1 corelatie nu este indeplinita?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

danilevicis

#3 Mesaj de danilevicis »

va rog sa imi explicati si mie, ca nu ma "taie mintea si capul", de ce la bilant,
in saga corelatia este r36 (Bilant)=r13-r14-r15-r17 (Bilant) iar in programul de la finante corelatia este r36(Bilant)=r13-r14-r15 (Bilant)
eu tocmai pe randul 17 am o suma in 133, in saga nu imi da corelatie, in finante, imi da.
De ce la explicatii, in saga, la r17 spunde doar (131, c) daca la finante este si contul 133?

munteanud411

#4 Mesaj de munteanud411 »

Descarca ultima versiune de Bilant (1.0.2) In Saga e corect. In prima versiune de la Finante era o buba
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

aha. m-am lamurit. acum e bine. multumesc munteanud411

munteanud411

#6 Mesaj de munteanud411 »

NPC !
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

Scrie răspuns