inchidere 2007
-
inchidere 2007
In dec nu se mai face nici o nota de repartizare a profitului sau a pierderii, decat pentru rezerve legale, nu? Ca am citit in modificari cate ceva, zice de cazul cand ai profit, dar nu zice de cazul in care ai pierdere ....
sa nu uitati sa duceti pe 461 avansurile nedecontate la 31.12.2007
sa nu uitati sa duceti pe 461 avansurile nedecontate la 31.12.2007
-
Daca exista diferente intre profitul contabil si cel fiscal (cazul tau nu sunt egale) atunci intaietate la calculul taxelor il are profitul fiscal (cel realizat integral in 2007).
Profitul contabil (cumulat 2006 si 2007) este mai mic decat cel fiscal (2007).
Intaietate are cel fiscal.
Cazul tau:
Daca in 2006 ai avut pierdere (contabila si fiscala) aceasta se poate recupera in urmatorii 5 ani consecutivi. Pierderea lui 2007 se acopera cu o suma aferenta profitului realizat in 2006.
Profitul contabil (cumulat 2006 si 2007) este mai mic decat cel fiscal (2007).
Intaietate are cel fiscal.
Cazul tau:
Daca in 2006 ai avut pierdere (contabila si fiscala) aceasta se poate recupera in urmatorii 5 ani consecutivi. Pierderea lui 2007 se acopera cu o suma aferenta profitului realizat in 2006.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Sa ai analitice este mult mai bine si iti aduce in primul rand aminte tie si apoi explici si tu frumos altora.
Da. Nota se face la Ianuarie.
Iata si explicatia: De ce la Ianuarie si nu la Decembrie cum multi fac:
Simplu. Exercitiul la decembrie se inchide fix pe 31 la ora 24.00. Cand fac sedinta cu actionarii si cand decidem ce facem cu pierderea/profitul exercitiului? Clar ca numai din aceste considerente si fac Adunara in luna Ianuarie.
Daca aveam profit la decembrie:
129 = 1171
Iar in Ianuarie
121 = 129
Da. Nota se face la Ianuarie.
Iata si explicatia: De ce la Ianuarie si nu la Decembrie cum multi fac:
Simplu. Exercitiul la decembrie se inchide fix pe 31 la ora 24.00. Cand fac sedinta cu actionarii si cand decidem ce facem cu pierderea/profitul exercitiului? Clar ca numai din aceste considerente si fac Adunara in luna Ianuarie.
Daca aveam profit la decembrie:
129 = 1171
Iar in Ianuarie
121 = 129
Dupa aceasta opinie ar trebuii sa renuntam la directive, monitor oficial,statescuv scrie:asa zic directivele europene .... dar garda nu zice asa ...
ba chiar la parlament si sa ne mutam la "garda",
ca prea detin ei toate adevarurile.
Sa fim seriosi, doar cine nu stie cine este "garda" si
ce scop au baietii destepti de acolo, se poate lasa pacalit de aberatiile lor.
Corect. Se aplica legea iar domnii de la Garda usor usor vor citi asa cum am facut si eu dupa ce am postat mai sus, eu fiind...cel necitit.apetrem scrie:Sa fim seriosi, doar cine nu stie cine este "garda" si
ce scop au baietii destepti de acolo, se poate lasa pacalit de aberatiile lor.