inregistrare declaratii pe alt suport decat discheta
inregistrare declaratii pe alt suport decat discheta
Am instalat Saga pe laptop, dar acum, când trebuie să scot declaraţiile, nu pot decât pe dischetă. În laptop nu pot introduce dischetă, doar USB (memory stick) sau CD. Mă puteţi ajuta cumva în acest sens? Vă mulţumesc.
Înainte de a intra în SAGA, pune sticul într-un port USB.
Apasă WIN+R (WIN însemnând tasta windows, cea care are desenat logoul windows pe ea) sau dacă ai Windows Vista scrie CMD în caseta de căutare și selectează din listă programul cmd ori dacă ai alt Windows Start - Run, iar în caseta text ce va apare scrii cmd și dai enter.
Se va deschide o fereastră MS-DOS în care va trebui să scrii următoarea comandă:
subst A: X:
unde X este litera asignată sticului. Comanda va determina sistemul de operare sa considere discul X (sticul) ca fiind discul A:
Înainte de a scoate sticul intri iarăși în fereastra MS-DOS și dai comanda:
subst A: /D
Sau pur și simplu ignori mesajele de eroare generate de SAGA și copiezi din C:\TEMP fișierele dorite
Apasă WIN+R (WIN însemnând tasta windows, cea care are desenat logoul windows pe ea) sau dacă ai Windows Vista scrie CMD în caseta de căutare și selectează din listă programul cmd ori dacă ai alt Windows Start - Run, iar în caseta text ce va apare scrii cmd și dai enter.
Se va deschide o fereastră MS-DOS în care va trebui să scrii următoarea comandă:
subst A: X:
unde X este litera asignată sticului. Comanda va determina sistemul de operare sa considere discul X (sticul) ca fiind discul A:
Înainte de a scoate sticul intri iarăși în fereastra MS-DOS și dai comanda:
subst A: /D
Sau pur și simplu ignori mesajele de eroare generate de SAGA și copiezi din C:\TEMP fișierele dorite
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-