declaratie CAS ian 2008
declaratie CAS ian 2008
buna seara
am urmatoarea eroare la declaratia CAS IAN 2008
CAAMBP=ROUND(FS+TBASS)*PCAMBP/100,0)
Daca ati mai intalnit asa ceva...va rog sa ma ajutati.
mesajul este "declaratia nu va fi primita"
multumesc anticipat
Maria
am urmatoarea eroare la declaratia CAS IAN 2008
CAAMBP=ROUND(FS+TBASS)*PCAMBP/100,0)
Daca ati mai intalnit asa ceva...va rog sa ma ajutati.
mesajul este "declaratia nu va fi primita"
multumesc anticipat
Maria
instalati programul de la CASA si importati pe el, fisierul salvat din SAGA pe discheta ca sa va lamuriti de la ce provine
linkul de descarcare aici:
http://www.cnpas.org/portal/media-type/ ... 7344623069
linkul de descarcare aici:
http://www.cnpas.org/portal/media-type/ ... 7344623069
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
declaratie CAS ian 2008
am intrat in SALARIATI si era totul bifat, adica cas si fd de risc
insa in declaratia de cas aveam procentul de la accid munca gresit....am modificat initial de mana insa nu a fost ok, dupa ce am vazut si raspunsurile de la voi mi-am dat seama ca trebuie modificat in CONFIGURARE SALARII
acum e totul ok
va multumesc inca o data
Maria
insa in declaratia de cas aveam procentul de la accid munca gresit....am modificat initial de mana insa nu a fost ok, dupa ce am vazut si raspunsurile de la voi mi-am dat seama ca trebuie modificat in CONFIGURARE SALARII
acum e totul ok
va multumesc inca o data
Maria
-
procente corecte fond accid munca !!!
Salut tuturor !
Am urmatoarea dilema:
Am avut cod CAEN in 2007 "7230-Prelucarea informatica a datelor" la care in declaratia CAS aveam
procentul pt accidente de munca si boli profesionale de 0.484% in declaratia din decembrie in SAGA.
Dupa actualizarea Saga de 3.0.318 facuta acum pe 24 feb, codul CAEN devenit altul (nu mai stiu care)
pe care apoi l-am modificat de mana (in configuratre societati) cu cel corect din tabelul de
corespondenta de la INS in "6311-Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si conexe".
Implicit acum Saga imi arata in configurare salarii procentul de 0.442%, dar cand am intrat pentru
prima oara in config salarii, saga mi-a spus ca procentul corect este de 0.421%.
Am acum trei variante de procente dar nu stiu care este cel corect !!!
Am urmatoarea dilema:
Am avut cod CAEN in 2007 "7230-Prelucarea informatica a datelor" la care in declaratia CAS aveam
procentul pt accidente de munca si boli profesionale de 0.484% in declaratia din decembrie in SAGA.
Dupa actualizarea Saga de 3.0.318 facuta acum pe 24 feb, codul CAEN devenit altul (nu mai stiu care)
pe care apoi l-am modificat de mana (in configuratre societati) cu cel corect din tabelul de
corespondenta de la INS in "6311-Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si conexe".
Implicit acum Saga imi arata in configurare salarii procentul de 0.442%, dar cand am intrat pentru
prima oara in config salarii, saga mi-a spus ca procentul corect este de 0.421%.
Am acum trei variante de procente dar nu stiu care este cel corect !!!
-
Salut iarasi !
Am rezolvat instaland, cum a zis cineva mai sus, programul nou de la CNPAS si intrand direct pe anexa 1.2 la cod CAEN. In el s-au actualizat procentele pt fd. accid. si cel corect este bineinteles cel recomandat de Saga dupa ce am modificat eu CAEN-ul, adica 0.421% ! A trebuit sa relistez statele, dar macar acum este corecta declaratia CAS.
Buna treaba SAGA asta !
Am rezolvat instaland, cum a zis cineva mai sus, programul nou de la CNPAS si intrand direct pe anexa 1.2 la cod CAEN. In el s-au actualizat procentele pt fd. accid. si cel corect este bineinteles cel recomandat de Saga dupa ce am modificat eu CAEN-ul, adica 0.421% ! A trebuit sa relistez statele, dar macar acum este corecta declaratia CAS.
Buna treaba SAGA asta !