bilant asociatii de proprietari

prunutag853

bilant asociatii de proprietari

#1 Mesaj de prunutag853 »

bilantul unei asociatii de proprietari trebuie semnat de un expert contabil , la fel ca si celelalte bilanturi ?
:(

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

De fapt nu este un bilant propriu zis ci este o situatie a activului si pasivului la sfarsitul anului si se depune la Primaria in raza careia se afla Asocaitia de proprietari.
Sigur ca nu trebuie semnata de niciun expert contabil. Expertii contabili intai sa munceasca si apoi sa aiba pretentii sa ne verifice........ Ia sa puneti de curiozitate un expert la munca si o sa aveti surprize ...nebanuite.
Maine ne trezim ca expertii astia contabili or sa devina nu-stiu-ce-mari smecheri.
Hai ca poate ma fac si eu expert contabil!

Un om in deruta
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

olteanz

#3 Mesaj de olteanz »

Serios?
1+1=3

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Mda, ca sa dovedesc ca intr-adevar 1+1 fac 3.
:)

olteanz

#5 Mesaj de olteanz »

paturcai scrie: Expertii contabili intai sa munceasca si apoi sa aiba pretentii sa ne verifice........ Ia sa puneti de curiozitate un expert la munca si o sa aveti surprize ...nebanuite.
Maine ne trezim ca expertii astia contabili or sa devina nu-stiu-ce-mari smecheri.

Un om in deruta
La asta ma refeream........
1+1=3

paturcai

#6 Mesaj de paturcai »

Si eu cautam sa scot in evidenta ca multi experti contabili au fost adusi pe val din niste cauze evidente: sa creasca veniturile CECCAR-ului. Daca un expert ia mai multi bani, automat CECCAR-ul isi rotunjeste fondurile, etc.
Atentie! Ii respect si ii invidiez sincer pe cei care sunt experti. Eu sunt la stadiul in care nu cred ca aceasta "stampila" ma va scoate din multime sau imi va deschide mai larg orizontul care se termina deocamdata la varful nasului meu.
Si daca printre noi sunt experti contabili, ii voi respecta asa cum trebuie sa o faci....dar daca sunt aici printre noi, sa fim seriosi ca ei chiar muncesc de le sar capacele ca si noua la ceilalti.
Eu ma refeream la alt soi de experti contabili. Aia care nu au inceput intai sa munceasca ci au inceput intai sa "expertizeze"....
Ma rog filozofii de ale mele de om ... exotic.

Vremuri demult apuse

Scrie răspuns