Cuantumul net al concediului pentru parinti
Cuantumul net al concediului pentru parinti
Buna ziua. Cum pot calcula cuantumul net al concediului pentru parinti, in vederea solicitarii sumelor de la AJOFM, pentru un salariat ce a lucrat 10 zile si 12 zile a beneficiat de acest concediu?
-
Re: Cuantumul net al concediului pentru parinti
Buna. Si pe mine m-ar interesa raspunsul la aceasta intrebare !
iti calculeaza programul
-
buna, a depus cineva cererea de recuperare concediu pentru parinti ?
Știți că generează programul lista actualizată conform ordinului ăluia din 30/04? Și apar acolo toate informațiile, inclusiv brut, taxe și sumă netă?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
da, am depus, n am primit nici un raspuns
((

-
cum ati depus? pe adresa de email ati depus ?
da pe mail, cerere, declaratie, lista, stat salarii, op-uri
am depus la sectorul 4, intr-un final m-au sunat si au zis sa depun la amofm. pentru concediu parinti se depune la agentia mare
am facut azi actuallizare saga, ce s-a intamplat la firmele de constructii???????????? in aprilie , un angajat toata luna aprilie in concediu parinti, sal net 1358, dupa ultima actualizare de azi e 1316. Ati modificat deducerea sau ce ?????????? s a modificat impozitul doar, de ce???
Facem alba neagra la firmele de constructii, da-le banii, ia-le banii numai asa am tinut-o din martie. De ce s-a modificat statul daca salariatul e toata luna in concediu parinti. Ce era calculat gresit inainte? Deducerea???????????
este gresit impozitul in stat 1042 baza de calcul. Mi-au pus la impozit 146 in loc de 104. Aici e greseala, am trimis mail la saga
Cum adica "ati modificat"? Crezi ca utilizatorii programului au efectuat vreo modificare?
Poate ar trebui sa trimiti un e-mail echipei Saga.
De altfel, fiind vorba despre o indemnizatie este posibil sa nu beneficieze de deducere. Ai verificat?
Doar din curiozitate. Cand ai actualizat programul si cand ai platit indemnizatia?
Poate ar trebui sa trimiti un e-mail echipei Saga.
De altfel, fiind vorba despre o indemnizatie este posibil sa nu beneficieze de deducere. Ai verificat?
Doar din curiozitate. Cand ai actualizat programul si cand ai platit indemnizatia?
azi am facut actualizarea, am trimis mail la saga. greseala, din cate vad eu, e la calculul impozitului. La o baza de calcul de 1042 , impozitul este 146 . Astept raspuns de la saga. in program are deducere. venit net 1462 - deducere 420 = 1042 baza de calcul . La impozit este 146, nu ar trebui 104?
Ce salar de incadrare are si pe ce perioada a fost in concediu pentru parinti?
Ar trebui sa ne oferi toate datele pentru a verifica modul de calcul.
Ar trebui sa ne oferi toate datele pentru a verifica modul de calcul.