Reducere timp de munca OUG 132/2020
Reducere timp de munca OUG 132/2020
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie; cum inregistrez in Saga reducerea timpului de munca cu 50% conform Oug 132/2020? Am incercat cu optiunea "norma intreaga legi speciale', dar la persoanele cu timp partial nu am nici aceasta varianta.
-
Re: Reducere timp de munca OUG 132/2020
Cum pot calcula salariul pentru luna intreaga daca in cursul lunii schimb norma si salariul? Multumesc !
-
Buna ziua, si pe mine ma intereseaza.
nu se poate in cursul lunii sa schimbi norma si salariul... e complicat si pt D112poienariur974 scrie: ↑Joi Oct 08, 2020 10:39 am Cum pot calcula salariul pentru luna intreaga daca in cursul lunii schimb norma si salariul? Multumesc !
mai bine incepi cu o luna intreaga, sau daca e musai, inchei contractul actual cu 8h/ si faci altul cu norma si salariul dorit in cursul lunii.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu este clar cum se declară în REVISAL așa ceva. Am întrebat la ITM Bihor și am rămas cu întrebarea. Răspunsul...altă dată, când logic ar fi fost ca a doua zi să ai răspuns pe o speță pe care instituția aia o verifică.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.