export factura
export factura
Am urmatoarea nelamurire ... cum pot sa export o factura facuta de SAGA ... in asa fel incat sa o pot trimite ulterior pe mail ?
Keep Walking!
Exista - daca-mi permiti - un program numit (PDF Creator) care se gaseste la aceasta adresa:
http://sourceforge.net/project/showfile ... p_id=57796
Se instaleaza simplu, intuitiv mai degraba.
Se poate descarca si "language files" unde vei gasi romana. La cat de intuitiv este nu-ti trebuie limba romana.
Dupa instalare in "printers" iti va aparea imprimanta numita PDF CREATOR. Deci se va comporta ca o imprimanta.
Cand alegi sa tiparesti o factura alegi ca imprimanta PDF creator, o salvezi cu un titlu sugestiv si Voila! factura este buna de trimis pe e-mail.
Mai mult cu PDF Creator poti face si Ordine de plata pe care le poti trimite pe mail catre cei care au nevoie de ele. Orice se tipareste se poate transforma in PDF.
Si nu-i putin lucru: este open source deci free si fara limitari.
Cu placere
http://sourceforge.net/project/showfile ... p_id=57796
Se instaleaza simplu, intuitiv mai degraba.
Se poate descarca si "language files" unde vei gasi romana. La cat de intuitiv este nu-ti trebuie limba romana.
Dupa instalare in "printers" iti va aparea imprimanta numita PDF CREATOR. Deci se va comporta ca o imprimanta.
Cand alegi sa tiparesti o factura alegi ca imprimanta PDF creator, o salvezi cu un titlu sugestiv si Voila! factura este buna de trimis pe e-mail.
Mai mult cu PDF Creator poti face si Ordine de plata pe care le poti trimite pe mail catre cei care au nevoie de ele. Orice se tipareste se poate transforma in PDF.
Si nu-i putin lucru: este open source deci free si fara limitari.
Cu placere
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu stiu cum face SeptimiuV ca de fiecare data iese bine si chiar daca mai impunge el cateodata nu prea poti sa-i porti de pica.
Asa este cum spune SeptimiuV:
SEMNAREA SI STAMPILAREA FACTURII NU ESTE OBLIGATORIE CF HG 1861/2006, MO 1044/2006, COD FISCAL ART. 155 (6)
Eu am scris aceasta fraza (pe care am pus-o la memorat in informatii suplimentare) in SAGA si cu asta basta.
De ce sa semnez si sa mai stampilez daca Legea imi da o posibilitate de a sari peste acest aspect?!
Asa este cum spune SeptimiuV:
SEMNAREA SI STAMPILAREA FACTURII NU ESTE OBLIGATORIE CF HG 1861/2006, MO 1044/2006, COD FISCAL ART. 155 (6)
Eu am scris aceasta fraza (pe care am pus-o la memorat in informatii suplimentare) in SAGA si cu asta basta.
De ce sa semnez si sa mai stampilez daca Legea imi da o posibilitate de a sari peste acest aspect?!
Nu este o versiune care are limitari. Este open-source si este 100% fara limitari.ciobanul scrie:merci pt PDF CREATOR.dar cu el nu pot sa combin semnatura si stampila(un alt document)le pune unul langa altul!!!probabil ca la versiunea free nu sunt activate anumite facilitati...
Ar fi o solutie ca sa tiparesti factura din SAGA sa o semnezi si sa o stampilezi (daca vrei) si sa o scanezi iar la salvare sa alegi PDF Creator. In aceasta situatie te impaci pe tine ii impaci pe cei care sunt innebuniti dupa stampile si semnaturi. Oricum tie iti va ramane un exemplar - dupa ce trimiti scan-ul pe email - si atunci totul e OK.
Felicitari pentru faptul ca dai o mana de ajutor comunitatii noastre. (Am citit cu placere si posturile tale)
La fel ca si alti colegi care au timp si rabdare.
lol...in primul rand merci pt promptitudine in "avalansa" de raspunsuri.Nu ma omor dupa stampile si semnaturi , dar....am avut surpriza ca financiarul unui client sa-mi spuna ca nu poate sa bage in contabilitate factura nesemnata si nestampilata!!! ca sa nu mai vorbesc de facturi "uitate" prin sertare!!
PS
Eu folosesc Corel pt export(cu scanare si tot tacamul!!)...
PS
Eu folosesc Corel pt export(cu scanare si tot tacamul!!)...

Orice solutie ...genereaza noi probleme.!!!