utilizare program pt vanzari retail

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
ovidiui

utilizare program pt vanzari retail

#1 Mesaj de ovidiui »

Ca si magazin de calculatoare folosim sagasoft cu succes am mai avea totusi cateva lucruri cu care ne comfruntam:
1. in cadrul vanzarilor rapide cu coduri de bare daca creem o iesire dupa care intram in operare rapida daca transferam bonurile , acestea se transfera catre o alta iesire in acest caz tb sa o sterg pe cea de dinainte care e goala. Daca devalidez ultima iesire , dupa trasferul bonurilor trebuie sa le validez pe amandoua. Parerea noastra e sa scoateti aceasta necesitate de a avea o iesire nevalidata deoarece in cadrul vanzarilor rapide putem selecata gestiunea si clientul casa transferam bonurile. De asemeni finantele au inceput sa oblige magazinele sa printeze la casa de produsele explicit, sunt mai multe cereri in acest sens,au inceput sa fie multi clienti care folosesc numai partea de vanzari rapide, parerea noastra e daca mai poate fi stilizata: o vizibilitate mai buna a bonurilor si continutul lor, facilitate de operare numai cu tastatura, etc
2. In cadrul ecranului situatie stocuri s-a se memoreze biful "la pret de vanzare" si in momentul cand apasam pe butonul anulare linii nule sa imi taie toate articolele cu stoc final 0, deoarece in momentul cand un client intreaba daca e un produs pe stoc si ce pret, si eu nu stiu denumirea sa intru pe acea grupa de produse si sa imi apara o lista doar cu produsele din stoc si pretul aferent de vanzare. SAU adaugare in ecranul cu articole buton "anulare linii nule--de fapt anulare produse stoc nul" ideea e sa am o lista numai cu produsele care se afla in stoc si posibilitatea de filtrare'
3 In momentul in care un produs este scos din gestiune cu intrare cu -1 sa am posibilitatea sa ii scot si seria si asemeni cand un produs intra in gestiune printr-o iesire cu -1 sa ii putem introduce seria, si o alta posibilitate de a actualiza toate seriile. De asemeni ar fi foarte folositor sa putem introduce seriile manual in certificatul de garantie, si poate la numarul sa fie sugerat ca si numar numarul facturii.
4. in momentul cand apasam butonul tiparire bon fiscal sa avem posibilitatea sa inregistram ca si incasare in program

danilevicis

Re: utilizare program pt vanzari retail

#2 Mesaj de danilevicis »

ovidiui scrie: facilitate de operare numai cu tastatura, etc
asta imi doream si eu de mult timp. acum ma descurc binisor si cu tastatura si cu mausul.
intradevar, la butonul de operare rapida nu merge doar cu tastatura si asta e cam frustrant, dar se poate numai cu tastaura in ecranul de detalii la iesiri.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns