Registru jurnal si registru de evidenta fiscala

nesea

Registru jurnal si registru de evidenta fiscala

#1 Mesaj de nesea »

Nu vreau sa creiez confuzii:eu sunt persoana care s-a semnat:Ligiab.M- am abonat la saga PS,asa ca voi aparea pe topic cu adresa mea. Abonamentul la saga C mi-a fost facut de alta persoana. :roll: :lol: :wink: :evil: Intrebare:rog sa imi spuna cineva daca se mai trece in reg.jurnal total rulaj lunar .Mai are sens daca il face programul saga atit de frumos :shock: Deasemenea' registrul de evidenta fiscala il mai copiem cmanual in reg.ce l-am cumparat dela finante??????Parerile sunt impartite.N-as vrea pentru o nimica toata la un control sa fim altoiti precum stie garda sa o faca!!!!!Multumesc anticipat Ligiab

stoicat

#2 Mesaj de stoicat »

nesea

#4 Mesaj de nesea »

Multumesc mult d-le stoicat pentru forumul sau ce o fi acel lung sir de cuvinte ;dar sincer regret ca nici macar nu pot sa-l scriu coret,atit de complex este.Rog sa nu imi luati in nume de rau lipsa de efort,dar nu am nervi sa-l copiez!Stiu ca te- ai straduit sa ma informez,dar prefer sa le scriu cu mina ,decit sa descifrez incalcitura aia de litere!!!Dupa felul de a ma exprima cred ca ti-ai dat seama ca sunt ardeleanca :lol: :shock: :D :) Nu sunt chiar proasta,poate LENESA.Noapte buna!!!

stoicat

Registrul jurnal si registru de evidenta fiscala

#5 Mesaj de stoicat »

:?: :!: Imi pare sincer rau ,ca v-am creat neplaceri........??!!
Eu am incercat,cu buna credinta ,sa va dau raspuns la intrebarile puse de d-voastra,asa cum m-am priceput,dar vad ca intentia mea a-ti interpetat-o gresit.Nu m-am suparat fiindca mi-am dat seama de.....
Va rog ,totusi:
-dati click pe acele linkuri,( pe ,,incalcitura aia de litere'') ,o sa gasiti ce cautati.
- daca nu vi se deschide nimic mai sus,va apare jos pe ecranul monitoriului,o fereastra ,langa ,,Forum Contabilitate''.Dati click pe patratul din acea fereastra.
Numai bine .

nesea

#6 Mesaj de nesea »

Te rog din suflet ,D-le Stoicat nu te supara pe mine ,dar bine ti-ai dat seama ca nu am stiut cum sa procedez cu acel linck.Am dat click cum mi-ai scris si mi-am listat ordinul ,asa ca acum pot sa-l studiez.Sunt incepatoare ,nu am avut pina acuma internet ;dar mi-au venit nepotii in vacanta si ma invata ei cum sa navighez pe net.Stiu ca sunteti de buna credinta toti cei care ne raspundeti!!!!Te rog scuza-ma :lol: :shock: Nu am vrut ptr. nimic in lume sa jignesc!!!!!!Ligib

Scrie răspuns