problema la salvarea balantei

morariua261

problema la salvarea balantei

#1 Mesaj de morariua261 »

buna...am si eu o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv: deoarece nu mi-am luat inca o imprimanta imi fac actele acsa pe calculator si-mi salvez actele pe stik pentru ca mai apoi de la serv sa le scot la imprimanta ...problema e ca in momentul in care se salveaza...de exemplu balanta...pe stik aceasta nu apare si cu denumirea conturilor ci numai cu simbolul lor.Ce trebuie sa fac sa-mi salveze balanta integral atat simbolul cat si denumirea conturilor?
va multumesc anticipat

iosiff

#2 Mesaj de iosiff »

Unde nu vede denumirea conturilor , la listare sau doar la generare balanta , ( denumirea conturilor se vede doar la listare sau vizualizare tiparire.)

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Eu ma intreb de unde salvati balanta? Ca nu exista o astfel de posibilitate inclusa in program.
Pentru a lista in alte locatii decit cea in care se lucreaza, folositi o imprimanta virtuala ce sa va genereze fisiere de tip PDF. Acestea se vor salva unde doriti si le veti putea lista oriunde.
Cautati pe forum informatii despre imprimantele virtuale ca s-a tot discutat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

simonag

#4 Mesaj de simonag »

cred ca o solutie ar fi sa instalati si la serviciu aceesi versiune ca si acasa si sa folositi salvarea bazei de date pe care sa o restaurati la serviciu.asta in cazul in care unitatea de la seviciu permite instalare unor noi programe.

Scrie răspuns