Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim
Schimbare mail
Re: Schimbare mail
Si s-a rezolvat ? si pe mine m-ar interesa....achimg scrie:Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim
rezolvarea ar fi sa scrii pm la administrator sau mai rapid cred ca s-ar rezolva prin mail la ofice la ei, si iti fac ei modificarea ceruta....
asa pe forum poate administratorul nu citeste zilnic toate mesajele noastre, in limita timpului sau...

asa pe forum poate administratorul nu citeste zilnic toate mesajele noastre, in limita timpului sau...

Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...
Re: Schimbare mail
S-a rezolvat cu profilul iar acum se poate modifica. Acolo se poate schimba şi adresa de email pe care să primeşti noutăţile.achimg scrie:Nu stiu daca s-a mai pus vreodata problema asta, dar eu as vrea sa-mi schimb adresa la care primesc mail-urile referitoare la aparitia update-urilor la program, si nu gasesc niciunde optiunea asta. Adresa actuala la care le primesc este [email protected], si as dori sa le primesc la [email protected]. Asta in caz ca cineva binevoieste sa ma ajute.
Multumesc,
O zi buna
Ghita Achim