bilant

marossya347

bilant

#1 Mesaj de marossya347 »

Fac pentru prima data bilant, si ma ingrijoreaza faptul, ca la DATE INFORMATIVE la numar salariati daca bag 0, nu ramane scris, si nu stiu daca se poate prelua la finante asa.
Si as mai dori sa stiu, daca pe discheta se salveaza toate fisierele cu un singur click, sau pe rand cod 10, 20, 30?
Va multumesc frumos

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Se "baga" zero daca firma are salariat? N-am mai auzit asa ceva.....
SAGA se duce, mititica si se uita in tabela de salariati si de acolo isi ia informatiile.
Dupa ce "bagi" zero vezi daca apasand pe butonul tiparie si alegand vizualizare vei avea tot zero.....
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

marossya347

#3 Mesaj de marossya347 »

Scuze, firma nu are salariati, si pt. ca programul nu introduce zero, introduc eu manual, dar nu se valideaza.
Spune-mi te rog cum e cu salvarea pe discheta.
Merci!

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Daca firma nu are salariati nu pui niciun zero. Lasi locul liber.
Chestia asta cu zero e o chestiune inventata de adm financiare din provincie. In special de la Buzau....
Ce porcarie, cum adica sa pun zero daca programul nu pune?
Cu salvarea pe discheta?
A fost o discutie pe tema asta pe aici:
http://sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=5667

bolbai

#5 Mesaj de bolbai »

la mine sa stiti ca programul salveaza 0, si mi se pare absolut normal sa pui asa daca nu ai salariati, ca doar de aceea e rubrica.
Ioana B

paturcai

#6 Mesaj de paturcai »

bolbai scrie:la mine sa stiti ca programul salveaza 0, si mi se pare absolut normal sa pui asa daca nu ai salariati, ca doar de aceea e rubrica.
Exact asa sustin si eu: sa puna programul zero ca nu e treaba mea. Eu nu completez. Pentru mine e zero. Iar faptul ca in provincie se "tine" cu dintii sa apara zero mi se pare aberant. Daca nu apare nimic, nimic inseamna ca nu e zero? Pot eu pune cu mana o cifra dupa salvarea pe discheta a bilantului? Provestea drobului de sare este emblematica pentru angajatii Adm. Financiare.

cretum

bilant

#7 Mesaj de cretum »

Cind dai salvare pe discheta se salveaza toate formularele. Numai imprimarea se ia fiecare in parte.

marossya347

#8 Mesaj de marossya347 »

O.K. M-ati lamurit, si va multumesc la toti f. mult.

Scrie răspuns