depunere bilant
depunere bilant
Va rog sa-mi spuna cine a depus bilantul l-a cerut vizat de expert contabil?Va multumesc
-
Ordin 1958/2008 pentru aprobarea sitemului de raportare contabila la 30 iunie 2008 a operatorilor economici:
... Raportarile contabile la 30 iunie 2008 sunt semnate de persoanele in drept, cuprinzand si numele in clar al acestora.
Randul corespunzator calitatii persoanei care a intocmit raportarile contabile la 30 iunie 2008 se completeaza astfel:
- directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie, potrivit legii;
- persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre CECCAR.
Legea contabilitatii (actualizata):
Art. 10. - (2) Contabilitatea se organizeaza si se conduce ... de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa ai studii economice superioare.
Concluzia este clara!
... Raportarile contabile la 30 iunie 2008 sunt semnate de persoanele in drept, cuprinzand si numele in clar al acestora.
Randul corespunzator calitatii persoanei care a intocmit raportarile contabile la 30 iunie 2008 se completeaza astfel:
- directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie, potrivit legii;
- persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre CECCAR.
Legea contabilitatii (actualizata):
Art. 10. - (2) Contabilitatea se organizeaza si se conduce ... de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa ai studii economice superioare.
Concluzia este clara!
-
Ca de fiecare data PintilieM are dreptate si ca intotdeauna are acoperire "cu documentele pe masa".pintiliem scrie:O polemica pe acesta tema mi se pare inutila. Legea trebuie respectata, altfel, mai devreme sau mai tarziu, vor fi consecinte.
Ca pot fi "licente" (ocoliri mai mult sau mai putin legale), este treaba fiecaruia dintre noi.
Recunosc ca mi-am permis sa imi iau astfel de "licente" foarte multi ani.....Cu timpul aceasta "intreprindere" s-a ingustat pana la disparitie.
Asa cum spune PintilieM: O polemica pe aceasta tema este inutila, LEGE(A) TREBUIE RESPECTATA.

Am mancat de la LEGE(a) litera A. Este singura modificare.

Ultima oară modificat Lun Aug 11, 2008 9:46 pm de către paturcai, modificat 1 dată în total.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Eu am urmatoarea situatie :pe post de director tehnic si director economic am angajate persoane cu liceu de specialitate,la depunerea statelor de plata la ITM cucoana de la ghiseu s-a sesizat si a intrebat directoarea despre legalitatea acestui fapt ,si i-a raspuns ca este in ragula,acum dupa ce citesc pe forum nu stiu ce sa mai cred.
O privire aruncata prin Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) iti va aduce o surpriza: functiile de executie (de la inginer sef in jos pana la primul maistru) trebuie MUSAI sa aiba studii superioare.iancuv98 scrie:Eu am urmatoarea situatie :pe post de director tehnic si director economic am angajate persoane cu liceu de specialitate,la depunerea statelor de plata la ITM cucoana de la ghiseu s-a sesizat si a intrebat directoarea despre legalitatea acestui fapt ,si i-a raspuns ca este in ragula,acum dupa ce citesc pe forum nu stiu ce sa mai cred.
Vorba lui PintilieM: unde-i lege nu-i tocmeala.
Ca doamna de la ITM a spus: e in regula hai s-o intrebam daca eu pot fi doctor docent...Nu cred ca ar zice nu...
Sigur ca glumesc, dar chiar trebuie sa aiba studii superioare.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!