iti dau dreptate in tot ce-mi scrii, problema mea e ca nu stiu tehnic in programul saga cum sa fac, nu ca nu as sti contarile sau cum e corect, nu-mi dau seama daca pot introduce pe aceeasi nota contabila toate contarile, de fapt se intampla regulat ca plata sa fie facuta prin banca iar factura de avans sa soseasca ulterior prin posta, mai repede sau nu...
si in momentul primirii tb sa sting acele sume urmand ca... si dupa cca o luna sa soseasca factura cu suma integrala, mentionez ca e vorba de agentie de turism on-line, iar de la furnizori primim facturile doar dupa cazarea clientilor, e drept ca totul se face pe baza unui contract, insa furnizorul nu-si respecta intotdeauna termenul de trimitere a facturilor de avans iar eu evidentiez plata inainte de sosirea facturilor, pt a nu omite plati care s-ar putea dubla
pe mine ma arde inchiderea acelor sume platite din ct bancar anterior momentului sosirii facturii, stiu ca tb facut prin articole contabile si reglare avansuri, dar nu ma pricep, tb sa scriu conturile si in nota contabila din intrari apoi sa intru in reglare avansuri???, aici ma inpotmolesc, tehnic va spun ca nu bate una cu alta sau nu stiu sa verific , nu am situatia pe care eu o astept cand listez situatie facturi neachitate, acele sume ar trebui sa nu imi apara in sold de plata
unde gresesc???
ce a fost in urma, a fost, dar acum sunt in responsabilitatea mea si tb sa le rezolv chiar si ce a fost si a ramas neinchis
poate m-am facut inteleasa si cineva ma ajuta cu pasii de urmat
multumesc