nedumerire - garda financiara

balaitao

nedumerire - garda financiara

#1 Mesaj de balaitao »

firma care se ocupa cu importul de utilaje profesionale pentru spalatorii si bucatarii hoteluri si restaurante - vine garda si-mi da 80 milioane amenda pentru ca la spatele facturilor catre clienti nu am comanda de la ei (as fi inteles contract pentru ca lucrez cu avansuri valorile fiind maricele)
garda sustine ca a aparut anul acesta o lege care spune ca la spatele fiecarei facturi rosii sta o comanda
va rog daca stie cineva despre ce este vorba sa ma lamureasca si pe mine
inca nu au facut procesul verbal suntem in tratative dar ar fi bine daca as fi si eu mai documentata
si normal ca nu mi-au spus articol lege sau ceva au spus ca ala il scriu pe pv pentru ca ar fi trebuit sa-l stiu eu

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Eu as intreba pe cei de la Garda mai in gluma mai in serios:
Sunt firma si ma duc si cumpar engros de la Praktiker sau de la Metro un televizor sau o masina de spalat pe firma.
Cand cumpar am comanda?
Alt caz:
Am cumparat un autoturism de la ADRAS inainte ca euro sa explodeze. A fost oferta pana la 31 10 2008 parca....Ca idee in ultima ora posibila de a face o plata la banca, am achitat o factura proforma pentru un LOGAN (castigul a fost la acel moment de 32 mil lei vechi). Cu distribuitorul de autoturisme NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT. M-am dus cu dovada platii (OP) si am semnat factura si...am plecat cu masina de la ei a doua zi. ADRAS nu vinde totusi sampoane......
Factura - daca nu exista o alta forma de intelegere intre parti - tine loc de contract.
Eu asa stiam.
Stiu ca o data am pus o intrebare asemanatoare iar "oraganele" mi-au replicat: ai tu spatele pe care-l are Metro?
Intr-adevar nu! Nu am acel spate!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

apetrem

#3 Mesaj de apetrem »

Eu sunt aproape sigur ca onor garda manipuleaza, cum ii sta in obicei.
Intrebatii sau cititi in PV si spune-ti ce au de completat in dreptul radului:
"Faptele de mai sus constituie contraventie prevazuta la: ... "
Veti avea surpriza ca amenda se da la cu totul si cu totul altceva.
Joaca la cacialma, ca sa vorbim in jargonul cartoforilor.
Bineinteles ca nu au nimic concret, dar tehnica e de efect.
Ultima oară modificat Vin Noi 21, 2008 10:09 am de către apetrem, modificat de 2 ori în total.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

apetrem scrie:Eu sunt aproape sigur ca onor garda manipuleaza, cum ii sta in obicei.
Intrebatii sau cititi in PV si spune-ti ce au de completat in dreptul radului:
"Faptele de mai sus constituie contraventie prevazuta la: ... "
Veti avea surpriza ca amenda se da la cu totul si cu totul altceva.
He, he, he
Prietenii stiu de ce!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

paidolat181

#5 Mesaj de paidolat181 »

Probabil vor atasat contractul, in conditiile in care se lucreaza pe baza acestora.
N-am intalnit inca obligativitatea achizitionarii de bunuri materiale doar pe baza de comanda! :!:

balaitao

#6 Mesaj de balaitao »

va multumesc mult asa ma gandeam si eu pt ca nu mi-au scris pv dar probabil vor o spaga si o amenda ca altfel nu se poate iar in pv normal ca or sa scrie altceva daca ce au spus ei este ptr. sperietura offf nici macar nu ma mai sperie baietii astia ca oricum ai face tot ce vor ei iese mi-aduc aminte ca unii mi-au spus sa las si eu un registru necompletat sa aiba si ei pe ce da amenda altfel ma ia la scuturat si nu exista sa nu ma prinda cu ceva - multumesc inca o data ptr. raspunsuri ma gandeam ca or fi dat vreo lege pe care am sarit-o spor la treaba

paidolat181

#7 Mesaj de paidolat181 »

Succes, si evita sa le dai spaga...se vor obisnui si te vor vizita mai des! :lol:

Scrie răspuns