intrebare !

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bulzana460

intrebare !

#1 Mesaj de bulzana460 »

daca doresc sa transfer tot programul saga pe alt calculator ? cum fac ? am aceasta posibilitate ? fara sa pierd date ?
va multumesc.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Răspuns ați fi găsit în help și pe forum. Da, se poate ceea ce doriți.
Pașii sunt:
1. copiați tot folderul SAGA de pe vechiul PC pe un CD/DVD/Stick (de regula acesta are calea C:\SAGA C.3.0\)
2. copiați de pe CD/DVD/Stick folderul astfel copiat pe una din partițiile noului calculator
3. descărcați de pe internet de pe prima pagină a siteului fișierul SetupC.exe - versiunea completă a programului (fără a vă loga pe site cu datele dvs de utilizator)
4. instalați versiunea completă a programului pe noul calculator alegând la instalare folderul copiat anterior.Spre exemplu folderul SAGA C.3.0 din vechiul PC l-ați copiat în noul PC pe partiția C: și acum pe noul PC are calea C:\SAGA C.3.0 atunci la instalarea versiunii complete la alegerea căii de instalare trebuie să aveți C:\SAGA C.3.0. iar dacă e calea corectă, să o modificați îninte de a continua instalarea.

Atenție însă: din câte știu eu se permite mutarea/schimbarea programului de pe un calculator pe altul, o singură dată în cadrul unui abonament. Astfel dacă ați avut pe vechiul PC cod de identificare de tip AA BB CC DD și pe noul calculator de tip TT RR NN MM vi se va bloca accesul actualizării pe codul AA BB CC DD pe perioada abonamentului curent nemaiputând face actualizări pe acel cod de identificare.

Detalii mai multe obțineți dacă sunați la firmă,

Vă rog, pe viitor, înainte a posta, să folosiți funcția de căutare pe forum pentru a căuta eventuale răspunsuri la întrebarea dvs. De asemenea căutați în helpul aplicației. Dacă nu le găsiți sau dacă nu le înțelegeți atunci postați problema pe forum.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns