salarii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
antoniadei

salarii

#1 Mesaj de antoniadei »

am un salariat incadrat in luna noiembrie dar care mi-a adus contractul de munca in decembrie , nu stiu cum sa fac sa-i platesc sal. din nov. si cum sa rectific declaratiile

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Problema este foarte delicata cam peste tot: acolo unde trebuiau depuse declaraţiile.
Pentru noiembrie l-as pune sa facă cerere de concediu fără salariu, iar drepturile salariale i le voi trece în luna imediat următoare, sau in luna Februarie 2009.
- La Pensii nu pot depune pentru ca amenda este devastatoare. Nu pot sa face declaratie rectificativa pentru ca nu am depus nimic.
- Hai ca la Sanatate, la somaj, nu este o tragedie. E luna Martisorului
- La administratia financiara nu pot depune rectificativă pentru ca nu am la ce, amenda este de sigur 250 lei.
- La ITM nu mi se va primi statul sau se va primi cu avertisment. Aici sa zic că scap.....
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

iarovoim

#3 Mesaj de iarovoim »

Cum e posibil asa ceva in Ro? Auzi sa iti aduca contractul incheiat in noiembrie 2008, dar adus in decembrie 2008? Cu patronul nu ai discutat aceasta problema, inainte de a intocmi statele de plata pe luna noiembrie? Cred ca e o lipsa de comunicare intre contabilitate (posibil si resurse umane) si conducerea unitatii.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Depinde de "patron" ca unii chiar nu se gandesc la asa ceva (sau nu se pricep), adica ei fac business in stanga si in dreapta, si poate candva iti arunca niste documente (am vazut asa ceva), ii drept ca este foarte rar, dar exista.

iarovoim

#5 Mesaj de iarovoim »

de patroni din astia dai sa fugi cat mai repede! daca u exista comunicare intre diversele compartimente sau functii dintr-o unitate atunci fiecare face cum il taie capul! Aviz amatorilor de chilipiruri! :lol:

Scrie răspuns