Cum inregistrez
-
Cum inregistrez
Buna ziua am o problema. Am un srl care nu desfasoara nici o activitate dar a avut un depozit in euro, iar la sfarsit de an a inregistrat pierdere din diferente de curs valutar. Problema este pot sa inregistrez aceste diferente de curs la contul de asociati (455) deoarece depozitul a fost constituit tot cu 455. va rog sa imi spune-ti cum trebuie sa inregistrez. va multumesc
- teodorg133
depozitul este al societ sau al pers fizice asociat ?...pt ca daca este al societ. si a fost constituit poate, prin aport asociat , prob. ai facut inreg.
5121 = 455 ??
daca sunt dif.de curs -pierd
665 = 5121...nu vad cum sa mai aiba legat cu 455...
5121 = 455 ??
daca sunt dif.de curs -pierd
665 = 5121...nu vad cum sa mai aiba legat cu 455...

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Asa este.
Chiar daca firma nu are activitate propriu-zisa, totusi acel depozit in EUR a dovedit ca are niste ... pierderi si se conteaza asa cum colegii au expus mai sus.
Curios cum de a inregistrat la un depozit pierdere.....cand EUR a tot crescut de mai bine de 15 luni incoace
Daca am avut un depozit de 1.000 EUR x 3,8 (initial, acum 15 luni)
La sfasitul perioadei 1.000 EUR x 4,2 (final acum 1 luna)
Unde o fi pierderea?
Chiar daca firma nu are activitate propriu-zisa, totusi acel depozit in EUR a dovedit ca are niste ... pierderi si se conteaza asa cum colegii au expus mai sus.
Curios cum de a inregistrat la un depozit pierdere.....cand EUR a tot crescut de mai bine de 15 luni incoace
Daca am avut un depozit de 1.000 EUR x 3,8 (initial, acum 15 luni)
La sfasitul perioadei 1.000 EUR x 4,2 (final acum 1 luna)
Unde o fi pierderea?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
depozitul e al societati. dar pierderea din 1171 pot sa o distribui asociatilor adica sa fac 455=1171 numai cu diferenta de curs valutar?
si e pierdere pentru ca depozitul a fost constituit in anul 2006 si retras in 2007 iar acum asociatii , sunt 2, vor sa isi imparata tot
. de aia vreau sa stiu daca e voie. multumesc
si e pierdere pentru ca depozitul a fost constituit in anul 2006 si retras in 2007 iar acum asociatii , sunt 2, vor sa isi imparata tot
. de aia vreau sa stiu daca e voie. multumesc