Buna ziua,am o mare, mare problema, legata de declaratia cas -somaj tehnic in luna aprilie. Situatia este urmatoarea:
-angajat cu timp partial 4 ore
-zile lucrate 10, somaj tehnic 11 zile
- Decl. cas anexa 1.1 somaj tehnic apare astfel:5 la tip contract cu 8 ore si 4 la contract partial,iar ca si zile de somaj doar 6, si nu 11 cum cred ca ar fi trebuit, nu?
-declaratia cas in somaj tehnic nu a fost preluata aparind eroare la tipuri contracte munca
-in statul de plata apar 11 zile de somaj tehnic
-mentionez ca am folosit ultima actualizare
Cred ca ceva nu e complet rezolvat in program legat de aceasta situatie;sau am gresit eu undeva?
Va rog ajutati-ma sa rezolv situatia.Multumesc.
cas somaj tehnic
cas somaj tehnic
Ultima oară modificat Mie Mai 20, 2009 2:32 pm de către urianm, modificat 1 dată în total.
- teodorg133
de ce sa ai si timp cu 8 h ?...zici ca este la partial ??
verifica norma de lucru de 4 h.si la salariati iar in stat sa apara 40 ore lucrate pt 10 zile....
verifica norma de lucru de 4 h.si la salariati iar in stat sa apara 40 ore lucrate pt 10 zile....
[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
Am facut o simulare si am constatat ca trebuie sa interveniti astfel:
1.Dupa ce ati generat declaratia pt salariatii aflati in somaj tehnic,dati clik pe Anexa 1.1 partea dreapta sus,va pozitionati pe salariatul in cauza si dati modificare.
2.Acum puteti corecta tipul contractului de munca si nr total de zile lucrate dupa care dati salvare si tiparire.
Dati un mesaj daca ati reusit.
1.Dupa ce ati generat declaratia pt salariatii aflati in somaj tehnic,dati clik pe Anexa 1.1 partea dreapta sus,va pozitionati pe salariatul in cauza si dati modificare.
2.Acum puteti corecta tipul contractului de munca si nr total de zile lucrate dupa care dati salvare si tiparire.
Dati un mesaj daca ati reusit.
N-am mai avut timp sa astept solutii, multumesc pentru ajutor.Am incercat astfel:
-am intrat in anexa 1.1 si am lasat salariatul doar in somaj tehnic fara norma partiala
-am pastrat suma asigurata care era la norma de 4 ore
Si acum voi vedea miine daca o s-o preia la CAS! Daca nu o sa mai am la dispozitie 2 zile. Ceea ce trebuia facut, de fapt, numai programatorii Saga cred ca pot modifica. Aceasta varianta am considerat-o posibil de realizat si cit mai corecta pentru CAS-isti.
-am intrat in anexa 1.1 si am lasat salariatul doar in somaj tehnic fara norma partiala
-am pastrat suma asigurata care era la norma de 4 ore
Si acum voi vedea miine daca o s-o preia la CAS! Daca nu o sa mai am la dispozitie 2 zile. Ceea ce trebuia facut, de fapt, numai programatorii Saga cred ca pot modifica. Aceasta varianta am considerat-o posibil de realizat si cit mai corecta pentru CAS-isti.