balanta dezechilibrata
balanta dezechilibrata
Nu stiu daca v-ati confruntat cu problema ca balanta unei luni sa fie dezechilibrata ... adica totalurile de la sfarsit sa nu fie egale intre coloane . Nu stiu de unde ar putea proveni asa ceva si nu stiu de unde sa incep verificarea, HELP !!!
HeLP
In momentul in care generezi balanta iti apare mesajul ,,Contul.. x ... nu exista in planul de conturi "
- Administrator
Mi-am amintit cum de am ajuns la inregistrarea asta cu contul fictiv : din manualul de utilizare, acolo sunt mai multe variante, asta e cea recomandata.
Dar incep sa ma trezesc la realitate, ptr ca eu n-am dus operatiunea de compensare pana la sfarsit, am facut-o numai pe jumatate, adica am inregistrat numai compensarea uneia din parti, si atunci normal ca balanta e intr-o parte ... Va multumesc mult, mult pentru raspunsuri, singura nu stiu cat ar fi durat sa-mi dau seama, acum stiu ce am de facut, O sa va anunt cand balanta va sta in echilibru!!!!
Dar incep sa ma trezesc la realitate, ptr ca eu n-am dus operatiunea de compensare pana la sfarsit, am facut-o numai pe jumatate, adica am inregistrat numai compensarea uneia din parti, si atunci normal ca balanta e intr-o parte ... Va multumesc mult, mult pentru raspunsuri, singura nu stiu cat ar fi durat sa-mi dau seama, acum stiu ce am de facut, O sa va anunt cand balanta va sta in echilibru!!!!