tocmai am cumparat un calculator nou , si as vrea sa transfer programul pe noul calculator dar imi apare o eroare cum ca codul de activare nu ar fi valid. ce a as putea face? si poate imi spune cineva cum sa imi tranfer baza de date mai usor.
multumesc anticipat.
schimbare calculator
Pentru a muta programele pe un nou calculator/harddisk, copiati folderele programelor pe noul calculator/harddisk si peste acestea instalati o versiune completa a programelor SAGA - de pe prima pagina a site-ului nostru www.sagasoft.ro .
Atentie! Codul de identificare va fi diferit(acesta este unic pentru fiecare calculator/hardisk) si va trebui sa reveniti cu un mail sau telefon pentru a ne comunica codul de identificare corespunzator noului calculator/harddisk.
Prin mutarea programelor pe noul calculator, nu veti mai putea face niciodata actualizari pe cel vechi.
Atentie! Codul de identificare va fi diferit(acesta este unic pentru fiecare calculator/hardisk) si va trebui sa reveniti cu un mail sau telefon pentru a ne comunica codul de identificare corespunzator noului calculator/harddisk.
Prin mutarea programelor pe noul calculator, nu veti mai putea face niciodata actualizari pe cel vechi.