ajutor urgent
-
ajutor urgent
Am descarcat actualizarea pentru noua versiune Saga si cand am vrut sa deschid programul nu am mai putut- acesta ma trimite la niste foldere : 0001, 0002, clona. Ce am putut face? Cum pot reveni la baza de date anterioara?
-
Re: ajutor urgent
Atunci cand se sterg firme biata SAGA ne intreaba de 3 ori: Esti sigur? Ultima avertizare....etc.boitosc829 scrie:Am descarcat actualizarea pentru noua versiune Saga si cand am vrut sa deschid programul nu am mai putut- acesta ma trimite la niste foldere : 0001, 0002, clona. Ce am putut face? Cum pot reveni la baza de date anterioara?
SAGA le retine in baza de date ca sa stie ca locul acela a fost candva ocupat.
Daca ai sters cu mana ca asa ai vrut, atunci SAGA se chinuie sa recupereze ce a pus deoparte tot in ideea de a tine o regula si o logica in atrbuirea numelor de subdirectoare corect.
Mai babeste:
SAGA va stii ca firma careia ia atasat numele 00001 a existat o data in sistem si a trecut-o cu _00001 in directorul C:\SAGA. Daca ai fi ales adaug - dupa ce in prealabil ai sters 0001 si 0002 vei fi vazut ca SAGA a dat urmatorul numar: 0003 desi 1 si 2 nu mai exista. E o regula pe care SAGA o respecta pentru ca stie ea de ce.
La fel e bine sa respectam ceea ce altii ne dau: ne fac ordine in viata noastra dezordonata.
Nu mai stergeti oameni buni ce SAGA pune deoparte!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
-
descarcare acualizare
acelasi lucru am patit si eu, dar acum cand am vrut sa descarc acualizarea , am reusit sa o salvez pe desktop si can vreau sa merg mai departe , cand ajunge sc.exe -care merge mai greu, s-a inchis calculatorul! oare am o problema cu calculatorul? si mai e o problema -tehnica ,cred- cand vreau sa intru in saga, nu imi apare icon cu toate firmele, ci se deschide "ceva" si imi cere do.... nu stiu ce sa-i mai fac!
poate ma indruma cineva, va rog!
Pica numai in momentele cheie, decl, bilanturi , etc
poate ma indruma cineva, va rog!
Pica numai in momentele cheie, decl, bilanturi , etc
Inseamna ca nu ati actualizat corect. Probabil ati schimbat calea de instalare.Adica 99% sigur ati schimbat calea de instalare. Eu nu inteleg de ce nu folositi procedura de actualizare auotmata din meniul ajutor, si, mai ales nu inteleg de ce ati modifica ceva cind instalati.
Solutia este sa gasiti locatia, folderul, in care aveati instalat SAGA cu firmele create si sa redescarcati updateul si sa-l reinstalati aleging corect calea de instalare (adica acel folder in care aveti firmele create)
Solutia este sa gasiti locatia, folderul, in care aveati instalat SAGA cu firmele create si sa redescarcati updateul si sa-l reinstalati aleging corect calea de instalare (adica acel folder in care aveti firmele create)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Exact la fel am patit si eu si NU am gresit calea!!!! Si nici nu am facut modificari in directorul Saga inainte/in timpul instalarii. Pur si simplu, in timpul instalarii actualizarii a aparut o eroare referitoare la sc.exe si s-a oprit instalarea. Iar de atunci nu mai merge nici programul (apare acea fereastra cu Do... de care se aminteste in mesajul de dinainte).