toti de pe acest forum suntem contabili.. asa ca as vrea sa va intreb ceva ce ma macina.. Este vorba de stres si cum reactionam... Eu m-am ghidat dupa principiu "problemele de la munca le las la usa" Nu au de ce sa sufere copiii mei pentru x, y.. cam greu in situatia in care lucrez si acasa, dar am ajuns la un compromis.. daor noaptea dupa ce adorm ei..
Saptamana aceasta m-am lovit de tot felul de situatii.. am preluat niste firme cu probleme in fisa..si au nevoie de certificat fiscal ieri.. Si am fost la administratie la sectorul 5 unde la coada la depunere 2 barbati s-au luat la pumni, azi la sectorul 3 am fost trasa de mana mai brusc.. sa stau la coada, desi nu aveam nici o declaratie de depus si am anuntat inainte, iar la iesire (la ce imbulzeala era nu am putut sa rezolv nimik) se mai certau cateva persoane.La serviciu o colega a inceput sa tipe.. si-a cerut scuze ca e stresata.. si ca bomboana de pe coliva.. m-am rastit la iubitul meu..
Stiu ca avem 10000 de scuze.. oboseala, clienti, explicatii de dat, mailuri, timp scurt etc.. dar oare sunt justificate? E k sa ne batem in administratii pentru niste divergente? pentru un loc mai in fata?
stresul...
Re: stresul...
mihaic879 scrie:toti de pe acest forum suntem contabili.. asa ca as vrea sa va intreb ceva ce ma macina.. Este vorba de stres si cum reactionam... Eu m-am ghidat dupa principiu "problemele de la munca le las la usa" Nu au de ce sa sufere copiii mei pentru x, y.. cam greu in situatia in care lucrez si acasa, dar am ajuns la un compromis.. daor noaptea dupa ce adorm ei..
Saptamana aceasta m-am lovit de tot felul de situatii.. am preluat niste firme cu probleme in fisa..si au nevoie de certificat fiscal ieri.. Si am fost la administratie la sectorul 5 unde la coada la depunere 2 barbati s-au luat la pumni, azi la sectorul 3 am fost trasa de mana mai brusc.. sa stau la coada, desi nu aveam nici o declaratie de depus si am anuntat inainte, iar la iesire (la ce imbulzeala era nu am putut sa rezolv nimik) se mai certau cateva persoane.La serviciu o colega a inceput sa tipe.. si-a cerut scuze ca e stresata.. si ca bomboana de pe coliva.. m-am rastit la iubitul meu..
Stiu ca avem 10000 de scuze.. oboseala, clienti, explicatii de dat, mailuri, timp scurt etc.. dar oare sunt justificate? E k sa ne batem in administratii pentru niste divergente? pentru un loc mai in fata?
Multi fac sacrificii pentru bani! Daca ai un serviciu, nu mai lua si acasa firme din dorinta de a castiga ceva in plus. Daca nu ai un serviciu, ia-ti atatea firme cat esti in stare sa lucrezi in conditii normale (nu noaptea, etc..). Altfel ajungi sa platesti din plin cu stres si o viata dezordonata... parerea mea
- teodorg133
De acord cu Tapua...
...am simtit pe pielea mea, sa impart viata de familie cu lucrul..acasa !!! Avti grija, norocul meu ca am o familie intelegatoare si stie ca facem sacrificii sa acoperim naibii datoria la banca...cum scap de ea....Liber !!!.....doar atat cat pot, si doar agentii care merita si sunt corecti, nu ca cei, care dupa ce depui si le inchizi luna gasesc scuze sa mai astepti si plata !!! (deh..au probleme, e criza
)

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx
[/color]
- teodorg133
Corect...fac meseria asta de 30 ani....!!! si o fac pt ca mi-a placut si imi place...dar nu cum se complica toate aiurea pe zi ce trece !!! 

[color=red] "Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi".
[/color]
[/color]
De ce imi iau firme acasa... e problema mea.. si alegerea mea.. si ma consider destul de inteligenta sa separ problemele de acasa si cele de la munk..
Poate ca stau eu mai prost cu exprimarea... am deschis acest topic dupa ce acum 1 saptamana, pe 22-23 iulie, am nimerit in mijlocul unei batai in administratie. DA! Am ramas socata... Nu mi se pare normal ca 2 contabili sa se ia la pumni... Nu mi se pare normal ca in momentul in care luam contact cu alti oameni se ne purtam ca animalele... Se presupune ca suntem inteligenti, educati.. doar lucram cu diferite tipuri de clienti si cu toti functionarii publici..
Sincer.. si azi ma intreb cum de s-a ajuns in acea situatie..
Poate ca stau eu mai prost cu exprimarea... am deschis acest topic dupa ce acum 1 saptamana, pe 22-23 iulie, am nimerit in mijlocul unei batai in administratie. DA! Am ramas socata... Nu mi se pare normal ca 2 contabili sa se ia la pumni... Nu mi se pare normal ca in momentul in care luam contact cu alti oameni se ne purtam ca animalele... Se presupune ca suntem inteligenti, educati.. doar lucram cu diferite tipuri de clienti si cu toti functionarii publici..
Sincer.. si azi ma intreb cum de s-a ajuns in acea situatie..