juncl scrie:La listare balanta,incepand cu pagina 2-a nu se incadreaza in pagina,intra tot mai sus.
Nu stiu cum sa selectez ca sa intre frumos in pagina
.... asta inseamna ca folosesti pagini de tip tractor ... Atentie! ... acestea au dimensiunea mai mare decit formatul A4 .... una din solutii ar fi introducerea manuala a paginii, pina la o eventuala corectie din program
si eu am aceeasi problema. Am o imprimanta Epson LX 1170
incepand de la cea de a 3-a pagina scoate rau. si vreau sa folosesc hartie pt imprimanta, nu sa stau sa le pun cate una
Problema se pune in felul urmator : comparati marimea unei pagini format A4 cu cea pe care listati ( banuiesc ce este format tractor) si veti gasi raspunsul.
Imi cer scuze, nu vreau sa fiu malitios, dar nu inteleg de ce nu luati o imprimanta laser? Se gasesc acum la preturi de 500-600 lei. De exemplu:Lexmark E232,HP 1010, HP 1020, etc.
Listati circa 2500-3000 de pagini A4 cu cartusele originale sau puteti umple cartusele cu toner, mai ales la HP.
Au viteza, sunt silentioase, documentele listate astfel sunt mult mai aspectuoase, etc. si mai ales nu ati avea probleme de genul descris de dumneavoastra.
Imprimantele matriceale sunt mai bune la emitere de facturi, documente pretiparite fara cerinte exgerate in privinta aspectului si doar daca programul permite listare "draft".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Programele folosesc driverele existente in Windows si nu intervine asupra setarilor imprimantei.
Nu indicam folosirea de imprimante matriceala pentru tiparire.
Altfel, este arhisuficienta si o imprimanta pe cerneala care se poate achizitiona si cu 150 lei.
Noi folosim Canon pe cerneala, desi avem un volum foarte mare de tipariri. Iesim mai ieftin decat pe laser.