un sfat

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
aurel211252

un sfat

#1 Mesaj de aurel211252 »

Buna seara.Am un admin.(ii fac conta pe firma de montari sisteme de supraveghere si alarma)care doreste sa deschida un magazin cu produse electronice spre vanzare second-hand(tot pe firma lui).Calculatorul cu programul Saga C, il are acasa.Cum ar putea sa emita facturi de la magazin pe langa bonuri fiscale,cu ce ar trebui sa doteze pt.a putea tine situatia contabila atat la domiciliu dar si la magazin.Eu i-am sugerat,atunci un client solicita sa cumpere un produs(mai ales unele firme)sa cheme clientul, la el acasa, unde va putea emite o factura din programul Saga C avut pe PS.Nu stiu daca am fost explicit dar ideea principala ar fi, daca se pot lega in retea 2 calculatoare cu imprimanta +casa de marcat(sau asa ceva).multumesc pt.un sfat de nota 10...

paturcai

Re: un sfat

#2 Mesaj de paturcai »

Sa foloseasca Teamviewer (sfatul dat de HerganieC).
Va alege la instalare "varianta necomerciala pentru folosinta proprie" si va fi fericit pana la adanci batraneti.
In momentul in care pe ambele calculatoare are teamviewer va intra de acasa sau de oridune vrea direct in calculatorul unde ruleaza SAGA; programul functioneaza CA SI CUM AI FI IN FATA CALCULATORULUI PE CARE-L ACCESEZI.
Desi sunt acasa ma leg la firma si vad EXACT desktopul de firma si pot face de acasa orice ca si cum as folosi calculatorul la firma.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

aurel211252

#3 Mesaj de aurel211252 »

Multumesc paturcai.Problema e ca habar nu am ce este un Teamviever si am tot cautat unde a spus herganiec despre asa veva.Te rog mult ajuta-ma sa gasesc unde a scris herganiec despre...Teamviever....si ce ar putea fi,un disp.,se poate cumpara,etc...Am cautat pe net si am gasit 2 variante->v6.0.11656 si v7.0.11884, care este brecomandat de tine sau de herganiec.Se poate descarca cred ca gratuit.Muream si habar nu aveam ca exista asa ceva(eu am crezut ca e un dispozitiv!!!!!!!!).Astept un raspuns de la tine si apoi din nou revin cu rugaminti->cum se face,trebuie un PC si la magazin,de acasa poate emite facturi sau numai sa urmareasca ce se vinde in magazin...

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Foloseste butonul cautare, dar se pare ca'mi racesc gura de poma pe forum de cateva luni incoace :roll:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... wer#p70216
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

florescuc278

#5 Mesaj de florescuc278 »

http://www.videotutorial.ro/?p=1103
Sper sa te ajute acest tutorial

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

http://www.softpedia.com/dyn-postdownlo ... 67&t=0&i=1 team view portabil. Descarcati fisierul pe calculator, dezarhivati si lansati Teamview.exe (nu necesita instalare) se poate copia tot directorul si pe stick si se poate lansa si de acolo.
Obs. Ca sa fie ok, TREBUIE sa aveti aceasta varianta de Teamview si pe calculatorul sursa si pe cele destinatie pe care vreti sa intrati. :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

aurel211252

#7 Mesaj de aurel211252 »

Buna seara.Multumesc mult fagarasa176,florescuc278 si herganiec...

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Eu nu inteleg un lucru.
De ce trebuie folosit teamviewer cand avem la indemana "remote acces" care este inclus in program.
De altfel programul "remote acces" se poate descarca si de aici:
http://www.sagasoft.ro/linkuri.php
precum se poate utiliza si fara sa ai programul Saga instalat pe calculatorul de pe care accesez calculatorul cu programul Saga.

apetrem

#9 Mesaj de apetrem »

Ambele softuri (Team Viewer, Ammyy Admin) precum si multe altele fac acelasi lucru: accesul ecranului la distanta.

paturcai

#10 Mesaj de paturcai »

Numai ca Teamviewer nu are limitari ca timp (spre deosebire de softul de la AMMYY.COM).

herganiec

#11 Mesaj de herganiec »

:wink: :P
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

balazse

#12 Mesaj de balazse »

La care limitari te referi?

paturcai

#13 Mesaj de paturcai »

Pe site-ul producatorului scrie ca versiunea FREE are limitari temporale (15 minute pe sesiune).
Sincer nu am incercat INCA.
O sa incerc si va tin la curent.
In schimb Teamviewer merge de rupe (nu imi vor ajunge anii biologici sa-i multumesc lui HerganieC pentru acest sfat). De acasa am lasat deschis computerul la serviciu, si mi-am depus (de fapt fac lucru asta aproape la fiecare inchidere de luna) toate declaratiile pana la 2 sau chiar 3 dimineata.
E o placere sa lucrezi asa: serverele sunt amabile, nu astepti pana crapi nu te enerveaza nimeni, totul este absolut "normal".

balazse

#14 Mesaj de balazse »

Eu l-am folosit mult mai mult decat 15 min continuu si nu au aparut probleme.

fagarasa176

#15 Mesaj de fagarasa176 »

poate tu esti mai cu moţ :wink:
Ce tot "insişti" cu junghiul ala de Ammyy Admin ?
Toata lumea e multumita de TeamViewer :lol:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Scrie răspuns