decl 122 pentru SRL D

butnarul548

decl 122 pentru SRL D

#1 Mesaj de butnarul548 »

Buna ziua.

Stiti sa fi aparut ceva informatii despre cum se completeaza D112 de societatile SRL -D? Nu reusesc sa declar contr. angajatorului cu 0 lei, avand in vedere ca am 2 angajati, deci ma incadrez in limita celor 4 pentru care societatea este scutita la plata contributiilor.

Va multumesc!

tomac

Re: decl 122 pentru SRL D

#2 Mesaj de tomac »

O astfel de societate este scutită exclusiv de CAS angajator și fond accidente de muncă, nu de toate contribuțiile.
În SAGA în nomenclatorul de salariați, alegeți "Fără" sau debifați opțiunea de calcul, după caz, la aceste două obligații.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

pascaa

#3 Mesaj de pascaa »

tomac scrie:O astfel de societate este scutită exclusiv de CAS angajator și fond accidente de muncă, nu de toate contribuțiile.
În SAGA în nomenclatorul de salariați, alegeți "Fără" sau debifați opțiunea de calcul, după caz, la aceste două obligații.
Scuze, puteti sa imi spuneti exact unde trebuie sa modific? Sunt novice si nu stiu exact ce trb sa fie 0.
Multumesc.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Mergeti la SALARIATI, acolo unde ati inregistrat salariatii, si la fiecare contributie aveti posibilitatea sa alegeti: FARA, etc, deci exista o coloana dupa ce treceti numele, prenumele functia data angajarii, orele de lucru, incep coloanele pe care trebuie sa dati click (dati intai click pe salariat, alegeti MODIFIC din stanga sus) si mergeti pana la coloanele cu pricina.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru PascaA
tomac scrie:Apăsați butonul "Răspunde" nu "Citează" atunci când răspundeți la mesajul anterior.

butnarul548

#6 Mesaj de butnarul548 »

am incercat asa si nu merge

ciuleil

#7 Mesaj de ciuleil »

trebuie sa mearga, iar declaratia trece suma corecta

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Daca ai modificat ulterior in "salariati" configurarea salariatului, atunci incearca sa devalidezi statul de plata si sa apesi pe "actualizare date", daca nici asa nu este bine, sterge statul de plata si il adaugi din nou (dar cred ca prima varianta ar trebui sa functioneze).

Scrie răspuns