REVISAL - noua versiune
- balteanuc692
Re: REVISAL - noua versiune
Awww, am instalat noua versiune. Trebuie sa punem toate firmele pe server din nou pentru ca s-au schimbat COR-urile la toate functiile 

Nu la toate functiile, ci doar la unele.
- balteanuc692
La vanzator, la contabil, la administrator (de asociatii), la directori... adica la mai toate.
am incercat si eu sa depun online un revisal facut in SAGA si validat cu noua versiune Revisal 5.0.8
Programul a refuzat sa faca validarea, aratand ca (toate) contractele au cod COR inconrect conform nush' ce veriune a COR-ului.
Nu am reusit sa depun registrul decat dupa ce am dezinstalat noua veriune si am repus versiunea 5.0.6 care mi-a validat fisierul fara probleme.
Speram ca SAGASOFTWARE sa remedieze cat mai curant problema, prin actualizarea programului cu noile coduri COR.
Programul a refuzat sa faca validarea, aratand ca (toate) contractele au cod COR inconrect conform nush' ce veriune a COR-ului.
Nu am reusit sa depun registrul decat dupa ce am dezinstalat noua veriune si am repus versiunea 5.0.6 care mi-a validat fisierul fara probleme.
Speram ca SAGASOFTWARE sa remedieze cat mai curant problema, prin actualizarea programului cu noile coduri COR.
- fagarasa176
@facaeruiv
:arrow:http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... COR#p99726
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... ian#p99606
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... COR#p99859
:arrow:http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... COR#p99726

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Daca va mai aduceti aminte la fel s-a mers si cu codurile CAEN pentru declaratiile de la Finante.
Nu-i atat de simplu sa poti "pupa" doua coduri in acelasi timp.
Trebuie arta.
In ceea ce priveste codurile COR acolo chiar este o tragedie: sunt de verificat peste 7.000 de coduri.
SAGA o va face automat (este o munca titanica parerea mea), sau va merge pe principiul: implementeaza noile coduri COR conform cerintelor legale si lasa utilizatorul sa puna codurile corecte.
Sa iei la "bibilit" peste 7.000 de coduri si sa vezi care era codul vechi si care este cel nou cred ca deja este mult prea mult.
Ministerul Muncii trebuie sa scoata un tabel in care trebuie sa fie prevazute ambele coduri COR cel vechi si cel nou pentru ca programale informatice sa stie sa opereze dupa aceste modificari.
Doamne, 7.000 de coduri de verificat "manual" este prea mult chiar si pentru SAGA.
Nu-i atat de simplu sa poti "pupa" doua coduri in acelasi timp.
Trebuie arta.
In ceea ce priveste codurile COR acolo chiar este o tragedie: sunt de verificat peste 7.000 de coduri.
SAGA o va face automat (este o munca titanica parerea mea), sau va merge pe principiul: implementeaza noile coduri COR conform cerintelor legale si lasa utilizatorul sa puna codurile corecte.
Sa iei la "bibilit" peste 7.000 de coduri si sa vezi care era codul vechi si care este cel nou cred ca deja este mult prea mult.
Ministerul Muncii trebuie sa scoata un tabel in care trebuie sa fie prevazute ambele coduri COR cel vechi si cel nou pentru ca programale informatice sa stie sa opereze dupa aceste modificari.
Doamne, 7.000 de coduri de verificat "manual" este prea mult chiar si pentru SAGA.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
stati lejer ca in programul oficial nu sunt toate codurile, spre exemplu cele 244xxx
- nicolaescu112
Am avut de facut in Revisal Saga o suspendare contract pentru crestere copil. Am urmat instructiunile Saga si totul a fost OK pana am dat sa vizualizez raportul salariatului unde imi apare perioada de suspendare dar la "motivul suspendarii" nu apare nimic. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
Multumesc.
Conform Tutorial 2/2 min 01:50 _3.00 poate ati omis un click pe copiere.
- nicolaescu112
Am dat copiere fisiere. Nu am omis. Si totusi nu apare in raport "motivul suspendarii".
Trebuie sa selectezi motivul, dupa "stare contract" unde ai selectat "suspendat" se deschide urmatoarea coloana cu motivele suspendarii..selectezi pt.crestere copil...si dai din nou copiere..
- nicolaescu112
Dupa cum am precizat anterior am facut toate operatiunile necesare, exact cum au fost prezentate in tutorial.
Si totusi nu apare in raport salariat "motivul"; apare doar perioada de suspendare.
Si totusi nu apare in raport salariat "motivul"; apare doar perioada de suspendare.
pentru noul rivisal, sa inteleg ca nutrebuie trimis catre ITM, decat in momentul in care avem o modificare?
ce facem cu cod cor care apare invalid pe noua versiune la itm.
asteptam o modificare la SAGA?
ce facem cu cod cor care apare invalid pe noua versiune la itm.
asteptam o modificare la SAGA?
Si eu am incercat sa trimit REVISAL si mi-a dat eroare-Cod COR invalid.Asteptam o versiune noua SAGA.
După instalarea versiunii 386, când intrați la registrul de evidență a salariaților primiți mesajul "Codurile COR au fost actualizate".
Dar va trebui să verificați la fiecare persoană în parte dacă e corect codul COR. Asta pentru că în COR actualizat nu se mai regăsesc unele coduri COR. Spre exemplu, în versiunea COR veche exista 916206 ce acum nu mai există.
Dar va trebui să verificați la fiecare persoană în parte dacă e corect codul COR. Asta pentru că în COR actualizat nu se mai regăsesc unele coduri COR. Spre exemplu, în versiunea COR veche exista 916206 ce acum nu mai există.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.