REVISAL - noua versiune
Re: REVISAL - noua versiune
Daca nu am sporuri trecute in contractul de munca si am depus revisal 500 pana la 31 octombrie ,mai trebuie sa depun revisal 5.08? Va intreb pentru ca eu am inteles ca prelungirrea termenului pana la 15.12.2011 s-a facut pentru ca depusesera revisal doar 70% din firme, dar astazi m-au inebunit de cap niste colege de breasla cum ca totata lumea trebuie sa depuna revisal var. 5.08.
In plus nu-mi functioneaza internetul si a trebuit sa merg in vecini sa scriu acest mesaj.
Deci, ma puteti lumina si pe mine?
Multumesc!
In plus nu-mi functioneaza internetul si a trebuit sa merg in vecini sa scriu acest mesaj.
Deci, ma puteti lumina si pe mine?
Multumesc!
Multumesc!
Tocmai am gasit si eu si ma pregateam sa scriu asta.
Scuze, dar intrasem in panica din cauza faptului ca nu am net si ma si vedeam plimbandu-ma nu stiu pe unde in miez de noapte sa trimit revisalul pana la 23.59 .
Tocmai am gasit si eu si ma pregateam sa scriu asta.
Scuze, dar intrasem in panica din cauza faptului ca nu am net si ma si vedeam plimbandu-ma nu stiu pe unde in miez de noapte sa trimit revisalul pana la 23.59 .
Ajutor...
Am instalat si reinstalat de mai multe ori Saga 386 si Revisal 508 dupa ce am dezinstalat 506 (conform instructiuni ITM).
Pe toate societatile, la incercarea de validare Revisal apare pe fiecare angajat mentiunea comunicata si de alti colegi de forum:
"Cod COR invalid versiunea 6" si "Campul functie trebuie sa contina o valoare".
Nu stiu cum sa procedez.

Am instalat si reinstalat de mai multe ori Saga 386 si Revisal 508 dupa ce am dezinstalat 506 (conform instructiuni ITM).
Pe toate societatile, la incercarea de validare Revisal apare pe fiecare angajat mentiunea comunicata si de alti colegi de forum:
"Cod COR invalid versiunea 6" si "Campul functie trebuie sa contina o valoare".
Nu stiu cum sa procedez.
- fagarasa176
Fratilor da mai folositi si butonul "Cautare" ca a ruginit săracul
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... id#p102207
http://www.sagasoft.ro/forum/search.php ... C4%83utare
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... id#p102207
http://www.sagasoft.ro/forum/search.php ... C4%83utare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc de indrumare si ton...
L-am folosit intai, dar nu am gasit raspuns...
Sa inteleg ca surorile se pot incadra si ele in categoria "fratilor" ?
Iti doresc sarbatori fericite si ...amabile...sau amiabile...

L-am folosit intai, dar nu am gasit raspuns...
Sa inteleg ca surorile se pot incadra si ele in categoria "fratilor" ?
Iti doresc sarbatori fericite si ...amabile...sau amiabile...
- fagarasa176

Nu eşti prima şi nici ultima persoană care se ţepuieşte din cauza userului meu
PS: bine că nu am primit avansuri încă

Strict pentru cei ...grabiti :
iar daca mai spuneti ca ati urmat cu strictete pasii descrisi de catre cei de la ITM va rog sa confirmati urmatoarele:tomac scrie:Nu este neapărată nevoie să se instaleze în locație diferită, dar la instalarea versiunii 5.0.8 trebuie avute în vedere informațiile din ghidul postat de ITM referitor la instalarea și utilizarea acestei versiuni:
1. se dezinstalează versiunea 5.0.6 a REVISAL
2. se instalează versiunea 5.0.8 a REVISAL în aceiași locație și cu aceleași drepturi ca la instalarea versiunii 5.0.6 ("Toți utilizatorii" sau "Doar eu").
Dacă instalez în aceiași locație, dar aleg "Toți utilizatorii" și la versiunea 5.0.6 am ales "Doar eu", atunci pot avea probleme.De aceea soluția simplă, propusă de SAGA, este să instalați în altă locație
Pas 2: Alegerea directorului de instalare a aplicatiei
Nota:
La instalarea versiunii 5.0.8, trebuie sa respectati parametrii setati la instalarea versiunii anterioare, 5.0.6:- Directorul de instalare a aplicatiei,
- Utilizatorii pentru care se instaleaza aplicatia (Toti utilizatorii’sau ‘Doar Eu’ ).
sursa:Revisal508_GhidInstalare.
La preluarea online a registrului in REGES imi apare eroare 413. Stiti despre ce poate fi vorba? Sun de dimineata la TeamNet si nu raspunde nimeni... 

- fagarasa176
De obicei langa nr erorii exista si o explicatie
(The connection was reset. The connection to the server was reset while the page was loading) mesajul a fost: 413 Request Entity Too Large
(din surse neoficiale!!)
Deci presupun ca s-a intrerupt conexiunea, fie din reteaua providerului fie s-a blocat serverul itm.
(repet..simpla presupunere)
(din surse neoficiale!!)
Deci presupun ca s-a intrerupt conexiunea, fie din reteaua providerului fie s-a blocat serverul itm.
(repet..simpla presupunere)
413 Request Entity Too Largeasta e eroarea care imi apare
Sper ac nu gresesc eu la salvare, in versiunea anterioare exportam angajatorul si acel fisier il incarcam online...e ok, nu?
ehh...lucrati in programul itm ?
Intreb pentru ca folositi termenul "export" si nu cel de "generare fisier".
Intreb pentru ca folositi termenul "export" si nu cel de "generare fisier".
Da, e cel de la itm.