Transformare contract din per det in perioada nedeterminata
-
Re: Transformare contract din per det in perioada nedetermin
Trebuie sa refac deci D112 si sa o retransmit, am inteles, va multumesc!
-
La un bucatar poate fi vorba de prelungire?(nu e vorba de nici un proiect, program sau lucrare) Ar fi mult mai simplu prelungire decat sa desfac si sa inchei alt contract. Daca contractul initial are data de sfarsit 12.12.2011 prelungirea se face cu 13.12.2011? In revisal data modificarii 13.12.2011? sau 12.12.2011?La art. 82 alin. (3) din Codul muncii, contractul individual de muncă pe durată determinată poate fi prelungit, în condiţiile prevăzute la art. 83, şi după expirarea termenului iniţial, cu acordul scris al părţilor, pentru perioada realizării unui proiect, program sau a unei lucrări
-
Aceeasi problema am si eu.... inceteaza ctr pe 31.12.2011 si vreau sa ii fac ctr pe perioada nedeterminata incepand cu 01.01.2012. Cand trebuie depus revisalul, in 5 zile de la data modificarii sau pot sa il depun de astazi?
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
-
ce am uitat sa zic... vreau sa ii fac act aditional nu sa fac decizie de incetare+ctr nou (mi se pare ca ma complic fara rost)
trebuie decizie de incetare + ctr nou. se trimite cel putin cu o zi inainte de intrarea in vigoare a contractului nou.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
1.Nu putem schimba tipul contractului prin act aditional.Cititi topicul acesta de la prima pagina.Explicatie:
Am cinci contracte tip determinat (numerotate de la unu la cinci), si totodata am zece contracte de tip nedeterminat (numerotate de la unu la zece).Daca as vrea sa transform contractul numarul trei tip nedeterminat prin act aditional in contract de tip determinat...ei bine ce numar va avea alocat acest contract (numarul trei in tabelul contractelor determinate fiind deja alocat)? Contractele fiind identificate prin numar(nu mai insir si argumentele legale, Codul Muncii).Si CIM determinat au anumite restrictii art 82 la art 87 din CM.
2.Termenele.In opinia mea termenul de raportare de 20 (19) zile se aplica numai la suspendari, modificari de salarii.(art.4 din HG 500).
Am cinci contracte tip determinat (numerotate de la unu la cinci), si totodata am zece contracte de tip nedeterminat (numerotate de la unu la zece).Daca as vrea sa transform contractul numarul trei tip nedeterminat prin act aditional in contract de tip determinat...ei bine ce numar va avea alocat acest contract (numarul trei in tabelul contractelor determinate fiind deja alocat)? Contractele fiind identificate prin numar(nu mai insir si argumentele legale, Codul Muncii).Si CIM determinat au anumite restrictii art 82 la art 87 din CM.
2.Termenele.In opinia mea termenul de raportare de 20 (19) zile se aplica numai la suspendari, modificari de salarii.(art.4 din HG 500).
Buna ziua,
Am citit si recitit acest subiect <transformare contract din perioada determinata in perioada nedeterminata>
si sunt tot mai derutat.
Sunt in aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez ,care ar fi procedura simpla si legala ?
-incetare contract si intocmire contract nou
sau
-act aditional cu modificarea perioadei din determinat in nedeterminat
Am citit si recitit acest subiect <transformare contract din perioada determinata in perioada nedeterminata>
si sunt tot mai derutat.
Sunt in aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez ,care ar fi procedura simpla si legala ?
-incetare contract si intocmire contract nou
sau
-act aditional cu modificarea perioadei din determinat in nedeterminat
Incetare Contract. Intocmire Contract nou.