am o problema legata de codul de identificare.
in urma cu cateva luni mi-am instalat programul saga C ptr a vedea cum functioneaza. apoi l-am dezinstalat.
]acum mi-am facut abonament si am instalat programul dar mi-a aparut un mesaj prin care imi spune ca programul a mai fost instalat pe acerst calculator. i-am schim bat numele directorului asa cum mi-a cerut si nu am gasit nici un cod de identificare.
am auzit ca acest co d apare la primul update. dar cum sa fac update-ul daca nu am un cod de activare ?????
si cum gasesc codul de identificare ???????
programul este deja instalat in calculator si functioneaza.
cum procedez ?
cod de identificare
Nu are cum să-ţi apară acum. Va apărea când vei face prima actualizare a programului. Câtă vreme ai şters versiunea instalată şi apoi ai instalat o versiune nouă, nu se consideră actualizare.
Actualizare este atunci când peste ceea ce ai instalat în calculator vei instala o nouă versiune a programului. Modulul de actualizare a programului îl vei descărca de pe site după autentificarea cu nume de utilizator şi parolă.
Actualizare este atunci când peste ceea ce ai instalat în calculator vei instala o nouă versiune a programului. Modulul de actualizare a programului îl vei descărca de pe site după autentificarea cu nume de utilizator şi parolă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.