INREGISTRARE PRODUS INSERIAT
-
INREGISTRARE PRODUS INSERIAT
Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata.
Cum inregistrez in program un produs care are o serie.... practic sunt 100 buc. Produsul se numeste x iar seria este 528101 - 528200. In mod normal ar trebui sa creez 100 de articole separate. Se poate inregistra altfel iar la iesire sa scada automat din aceasta serie?
Cum inregistrez in program un produs care are o serie.... practic sunt 100 buc. Produsul se numeste x iar seria este 528101 - 528200. In mod normal ar trebui sa creez 100 de articole separate. Se poate inregistra altfel iar la iesire sa scada automat din aceasta serie?
Re: INREGISTRARE PRODUS INSERIAT
Eu zic ca pentru corectitudine ar trebui create acele 100 de articole.
Este mult de munca, dar sunt si zile cand mancam batatuti si zile in care mancam "ochisor".
Acum e vorba de ziua cu bataturi.
As face ceva de genul:
528101 CARTUS IMPRIMANTA (admitem ca este vorba de un astfel de produs)
528102 CARTUS IMPRIMANTA, etc, etc, etc
.........
528200 CARTUS IMPRIMANTA
Adica voi cuprinde in denumirea produsului si codul acela "delicat" si totul va fi bine. Unde nu mai punem la socoteala ca voi avea evidente "beton".

Este mult de munca, dar sunt si zile cand mancam batatuti si zile in care mancam "ochisor".
Acum e vorba de ziua cu bataturi.
As face ceva de genul:
.........
528200 CARTUS IMPRIMANTA
Adica voi cuprinde in denumirea produsului si codul acela "delicat" si totul va fi bine. Unde nu mai punem la socoteala ca voi avea evidente "beton".

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
Parca exista un buton numit serii in saga nu? ala la ce folosete? 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Usor de zis.... as vrea eu sa fac bataturi problema este ca acesta cu
.........
528200 CARTUS IMPRIMANTA
.... este un caz simplu
Ce ma fac cand am o serie de 1000 sau sunt mai multe serii intrate. Nu am cum sa introduc asa bucata cu bucata mii si sute de mii de produse lunar.
.........
528200 CARTUS IMPRIMANTA
.... este un caz simplu
Ce ma fac cand am o serie de 1000 sau sunt mai multe serii intrate. Nu am cum sa introduc asa bucata cu bucata mii si sute de mii de produse lunar.
lucrati cu seriile.
faceti receptia produsului normal cantitativ valoric, sa zicem:
TV LG 81 cm 10 buc... pret. 1500 lei. vanzare cat vreti..
salvati, apasati butonul <serii> si adaugati seriile una cate una in acea fereastra. (de la seria XW100 la XW109). salvati si gata.
daca faceti o iesire vanzare pt un client si alegeti acest produs puneti cantitatea pretul de vanzare salvati pozitia si apasati apoi butonul <serii> bifati care serie(numar) o vindeti, eventual le scrieti si la coloana <informatii> daca doriti sa apara pe factura, puteti lista apoi garantia produselor de jos de langa validare .
cam asta e.
faceti receptia produsului normal cantitativ valoric, sa zicem:
TV LG 81 cm 10 buc... pret. 1500 lei. vanzare cat vreti..
salvati, apasati butonul <serii> si adaugati seriile una cate una in acea fereastra. (de la seria XW100 la XW109). salvati si gata.
daca faceti o iesire vanzare pt un client si alegeti acest produs puneti cantitatea pretul de vanzare salvati pozitia si apasati apoi butonul <serii> bifati care serie(numar) o vindeti, eventual le scrieti si la coloana <informatii> daca doriti sa apara pe factura, puteti lista apoi garantia produselor de jos de langa validare .
cam asta e.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
As dorii sa mai adaug ca nu este neaparat sa treci la informatii suplimentare seria, ajunge daca la "tiparire" mergi la "configurare formular" si bifezi la "serie inclusa" in partea dreapta-mijloc.
Daca dupa acea nu mai doresti sa aparea aceast informatie revii si debifezi.
Daca dupa acea nu mai doresti sa aparea aceast informatie revii si debifezi.
- fagarasa176
Si eu ce r....t mâncam mai sus?fagarasa176 scrie:Parca exista un buton numit serii in saga nu? :

Noi .. ţi-am explicat cum funcţionează.. butonul 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Mdea...mersi oricum...si eu eram ironic... 

Lasati, lasati, ca oricum nu o sa urmeze niciun sfat.
Cea mai sugura metoda: le introduce la gramada pe toate si va trece seria de fiecare data cand va vind. O sa tina o evidenta "manuala" si s-a rezolvat problema.
Cea mai sugura metoda: le introduce la gramada pe toate si va trece seria de fiecare data cand va vind. O sa tina o evidenta "manuala" si s-a rezolvat problema.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!