documente intr-o valuta, plata in alta valuta
documente intr-o valuta, plata in alta valuta
am urmatoarea problema: firma de transport intracomunitar are achizitii de combustibili, taxe de drum intr-o anumita moneda (ex. coroana ceha - CZK) , plata se efectueaza cu cardul de Euro, pe extrasul de cont apare valoarea platii in euro. Ex concret : achizitie in valoare de 109 CZK in 16.11.2011, decontarea pe extras apare in 18.11.2011 cu suma 4.26 euro. Cum pot inregistra astfel incat sa imi calculeze diferentele de curs intre CZK si EUR ? Eu am incercat sa introduc bonul la intrari in valuta in 16.11.2011, am ales valuta CZK si am validat, apoi am mers la banca in valuta si am facut plata cu euro, dar nu imi recunoaste si imi denatureaza soldul la banca valuta si soldul la furnizor. Sper ca am fost destul de explicita si va multumesc anticipat pt ajutor
-
Re: documente intr-o valuta, plata in alta valuta
am so eu o intrebare care se leaga mai mult de titlu si mai putin de intrebare.
firma achizitoneaza carburant din Romania si face plata cu cardul in euro.
BF de combustibil il introduc in Intrari (lei) , iar in extrasul de cont Eur, cand operez plata, aleg furnizorul insa dupa ce apas butonul Facturi, nu imi arata nicio factura. In mod normal ar trebui sa imi arate acele BF neachitate pe care le-am introdus pe intrari.
firma achizitoneaza carburant din Romania si face plata cu cardul in euro.
BF de combustibil il introduc in Intrari (lei) , iar in extrasul de cont Eur, cand operez plata, aleg furnizorul insa dupa ce apas butonul Facturi, nu imi arata nicio factura. In mod normal ar trebui sa imi arate acele BF neachitate pe care le-am introdus pe intrari.