FACTURA
FACTURA
Am achizitionat facturier si chitantier in ianuarie,pot sa emit o factura pentru luna decembrie,tinand cont ca la un control fiscal v-a trebui sa completez sit.doc cu regim special in care se specifica si data doc.de intrare a formularelor?...trebuie si o noua decizie de facturare care sa contina seriile facturilor emise?Multumesc.
Re: FACTURA
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... uri#p93294
imho, daca am decizie de numerotare facturi "incepand cu data de 01.01.2012 se va folosi seria FACT nr 001" sintagma de "secventialitate" din art.155 Codul Fiscal, nu da voie sa folosim seria FACT nr 010 pentru o factura din decembrie 2011.
Emiterea unei facturi pentru o perioada anterioara, e o situatie delicata...daca clientul a inchis luna ? sau noi ? in fine..daca.."e loc de intors" nu ramane decat sa emitem o factura ce va avea la serie si numar ultima factura din decembrie +1.
imho, daca am decizie de numerotare facturi "incepand cu data de 01.01.2012 se va folosi seria FACT nr 001" sintagma de "secventialitate" din art.155 Codul Fiscal, nu da voie sa folosim seria FACT nr 010 pentru o factura din decembrie 2011.
Emiterea unei facturi pentru o perioada anterioara, e o situatie delicata...daca clientul a inchis luna ? sau noi ? in fine..daca.."e loc de intors" nu ramane decat sa emitem o factura ce va avea la serie si numar ultima factura din decembrie +1.
cum se procedeaza daca se descopera ca lipseste o chitanta dintr-un chitantier la punctul de lucru -angajata de acolo spune ca asa a fost de la tipografie, m-am punctat cu toti clientii,stocul,toate sunt in regula..
nu sunt in dublu exemplar _ eventual pe hartie autocopiativa ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
au disparut toate exemplarele!!!