PTR ECHIPA SAGA

ionetei153

PTR ECHIPA SAGA

#1 Mesaj de ionetei153 »

La registrul de salariati avem nevoie sa scriem seria carnetului de munca cu caractere alfabetice mari si mici.Exemplu sria Bi si programul scrie numai sub forma BI . Ce facem ? cum procedam ?

ionetei153

#2 Mesaj de ionetei153 »

Hai fratilor ,nu ziceti nimic?Voi cum ati scris seria carnetului de munca?

stuparui

#3 Mesaj de stuparui »

ionetei153 scrie:Hai fratilor ,nu ziceti nimic?Voi cum ati scris seria carnetului de munca?
Nici programul din Saga facut pt. registrul de evidenta al salariatilor, dar nici REVISAL-ul nu permite decit folosirea caracterelor mari. Asadar lucram fara sa tinem cont de caractere. Corecte sa fie!

serbanm815

registrul salariati

#4 Mesaj de serbanm815 »

a predat cineva registrul el. ? a fost bun? la galati nu mi l-a primit -au zis ca sunt erori ! :oops:

munteanud411

#5 Mesaj de munteanud411 »

Pt serban m

Nu ti l-a primit pe ITM online?
Daca dupa comanda incarcare fisier iti da un mesaj de eroare cu ceva legat de data, nu intra in panica
In acelasi ecran in care ai dat comanda de incarcare, da un click in dreapta sus pe "Raport preluare". S-ar putea sa ai placuta surpriza sa-ti fi preluat registrul. Eu am patit-o chiar in seara asta (18.03.2007)
eroare se refera la o pagina cu raportul de preluare care ar trebui sa iti apara imediat dupa incarcarea fisierului (e din cauza lor) ca sa vezi cum arata pagina cu pricina, daca ai gasit totusi raportul de preluare, da un click in casuta in care e trecut numarul de inregistrare si data preluarii
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

ionetei153

#6 Mesaj de ionetei153 »

cine vrea,il rog sa puna in scris pasii de urmat ptr transmiterea on-line a reg.de sal.

munteanud411

#7 Mesaj de munteanud411 »

Probabil ca miine, 20.03 voi face un material cu pasii de urmat. Problema e ca toata lumea vrea ajutor si "nimeni" nu pune la dispozitie datele de contact (E-mail in special)
Pot fi intrebari carora li s-a raspuns deja pe Forum si cu toate astea daca e cineva dispus, iti poate raspunde personal, fara sa aglomereze paginile forumului.
Daca nu stiati, orice forum are o limita de stocare a mesajelor (in Mb) impusa de provider. O data depasita aceasta limita, providerul blocheaza accesul la forum si ne lasa pe toti sa ne uitam la STIRI.
Concluzia : Actualizati-va Profilele
In speta, lista de instructiuni ar cuprinde vreo doua-trei pagini de forum, care 100% nu intereseaza pe toata lumea
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

serbanm815

#8 Mesaj de serbanm815 »

multumesc frumos pt.raspuns ,am vazut ca da eroare si am renuntat.
azi am mers la itm si am intrebat de ce nu preia registrul si mi-a raspuns cu ,,multa bunavointa " ca pana acum nici un program de conta n-a reusit si mai bine sa lucrez pe programul lor :roll: o sa mai incerc on-line sa trimit ,poate reusesc de data asta sau poate ca am gresit eu prima data....

martina

Re: PTR ECHIPA SAGA

#9 Mesaj de martina »

nu inteleg la registrul salariatilor nr.contract si nr. ITM
CARE E DIFERENTA

septimiuv

#10 Mesaj de septimiuv »

numar e numaru intern
numar itm e numarul care il trece itm pe contrac

Scrie răspuns