pfa pe doua calculatoare

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
mantogp328

pfa pe doua calculatoare

#1 Mesaj de mantogp328 »

am un pfa impartit pe doua calculatoare, salariatii pe unul si restul pe altul, pe cel cu salariati am licenta si as dori acum sa aduc si datele de pe celalalt si nu-mi dau seama cum sa fac pentru ca daca vin cu salvare bd si restaurare imi sterge salariatii si e greu sa refac revisalul. ma gandesc ca o solutie tehnnica exista, nu vreau sa risc si sa pierd din date. poate ma ajutati voi cu vreo idee. cu multumiri!

herganiec

Re: pfa pe doua calculatoare

#2 Mesaj de herganiec »

cu import a datelor, mai putin partea cu personalul(salariatii).
faceti o salvare la datele din calc fara salariati, puneti arhiva pe un stick, mergeti la celalalt calculator unde aveti salariatii, la <diverse> si import, acolo alegeti sursa arhiva de pe stick si dupa import, debifati din partea dreapta partea cu personal/salariati, validati si ar trebui sa gasiti datele toate aici.
Succes.
Ultima oară modificat Joi Feb 02, 2012 12:04 am de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

mantogp328

#3 Mesaj de mantogp328 »

Multumesc, am incercat si nu merge la ps, am incercat altfel copiind de pe calculatorul fara salariati partea din folderul societatii respective fara folderul de personal si a mers cu atentionari de eroare, dar a mers. Dracul al mare este ca am incercat si la restul pfa-urilor si nu am fost atent la ele ca au fost diferite si am incurcat datele, respectiv, salariatii sunt la la alte societati si nu mai stiu cum sa fac. ma intrebam daca este o posibilitate de revenire ca daca nu e belea, ma gandesc

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Dacă nu ați făcut salvare în prealabil e de mare belea. Puteți doar încerca să restaurați din arhive anterioare.
Nu ați făcut import cu opțiunea de import din SAGA ci ați copiat datele cu windows explorer sau ceva similar.
Astfel de operațiuni nu se fac niciodată fără o salvare prealabilă a datelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

mantogp328

#5 Mesaj de mantogp328 »

Nu vede arhiva de pe stick, i-am facut o salvare pe stick si am vrut sa fac import dar nu mi-a vazut-o, poate trebuia sa fac export in exel si apoi import pe acelasi format, nu mai stiu ce sa zic. As mai avea o sansa cred dar sa vad daca reusesc, e putin de munca dar incerc, alt saga ps, partitie diferita sa nu ma incurc, reconstituirea bazelor de pe calculatorul fara salariati, import revisal la cei cu salariati si apoi actualizare state dupa cele listate. incerc nu stiu daca merge, dar poate mai aveti vreo idee. Multumesc oricum!

mantogp328

#6 Mesaj de mantogp328 »

Am reusit, nu vin ca sa ma laud ci doar sa spun ca daca mai face cineva ca mine am idee cum se poate rezolva, cu multa munca si atentie dar se poate!

Scrie răspuns