Buna ziua.
As dori sa sugerez citeva lucruri marunte care ar putea ajuta si usura munca in modulul de gestiune al programului.
1. In fereastra Raport de gestiune propun introducerea unui buton cu ajutorul caruia sa se poata tiparii intr-o singura sesiune de tiparire jurnalul pentru toate gestiunile existente, sau o optiune de a selecta gestiunile care sa poata fi tiparite intr-o singura sesiune de tiparire.
2. In meniul Situatii-listari -> Fisa articole exista un buton "Componenta stocului final (la zi)" unde se poate vizualiza cantitatea de marfa ramasa in gestiune la pretul de intrare si valoarea ei din stoc. Aici as sugera introducerea a 2 coloane, unul pentru numarul documentului iar celalalt cu data documentului de intrare a marfii care compune stocul respectiv.
citeva propuneri
-
-
Re: citeva propuneri ver.2
Completez cele spuse de mine mai sus cu inca o idee.
In momentul cind o firma ajunge sa fie stearsa din Saga, in folderul programului se modifica denumirea folderului in care era de la "000x" la "_000x". Asa ramine o portita pentru a putea recupera/reactiva firma respectiva. As propune ca in loc de forma "_000x" sa apara denumirea societatii.
In momentul cind o firma ajunge sa fie stearsa din Saga, in folderul programului se modifica denumirea folderului in care era de la "000x" la "_000x". Asa ramine o portita pentru a putea recupera/reactiva firma respectiva. As propune ca in loc de forma "_000x" sa apara denumirea societatii.
Re: citeva propuneri
Sustin sugestia cu nr.2, mi se pare util.
-
Re: citeva propuneri
in ecranul "situatie vanzari", cred ca ar fi util un buton nou" situatie detaliata dupa data" asa cum este cea pe articole, si cea pe clienti.
astfel, se poate observa centralizat zilnic situatia livrarilor unui anumit produs fara sa selectez la perioada, zi dupa zi.
astfel, se poate observa centralizat zilnic situatia livrarilor unui anumit produs fara sa selectez la perioada, zi dupa zi.