declaratia 394
Re: declaratia 394
Am urmatorul mesaj la depunere pe discketa a D394: "eroare validare inregistrari". Oare ce sa fie? Intr-adevar am modificat/bifat un furnizor si ceva clienti carea aveau RO in CIF, dar facturile emise sint fara TVA (justificat). Initial, cind am vizionat D394 emisa de Saga in forma "bruta" ca sa zic asa, respectivul furnizor si clientii de care va spun nu erau "bifati", adica nu se cuprindeau in D394. Eu am mers pe logica, dar...
OGICA

1+1=3
de ce nu ai intrebat la anaf care e problema?
se verifica fisierul in programul oficial?
se verifica fisierul in programul oficial?
Atitea variante am facut pina a mers!!!
NU ma intrebati care a fost problema ca nu stiu
Abia astept PDF-ul inteligent, macar nu ma tot plimb la Finante cu discketa!
Ptr. Septimiu: pe cine sa intreb la anaf care e problema? A fost o gluma?
Da, fisierul se verifica in programul oficial, l-am verificat pina a fost ok

NU ma intrebati care a fost problema ca nu stiu

Abia astept PDF-ul inteligent, macar nu ma tot plimb la Finante cu discketa!
Ptr. Septimiu: pe cine sa intreb la anaf care e problema? A fost o gluma?
Da, fisierul se verifica in programul oficial, l-am verificat pina a fost ok

1+1=3
-
nu pot lista prima pagina la d394...nici nu o pot vedea cand dau print...ce pot face???a mai patit cineva?
Ai o problemă cu driverele imprimantei. Reinstalează-le.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Nici eu nu pot lista 394 din saga ,cum se reinstaleaza driverele imprimantei am facut setting-printer and faxes -tool si mai departe nu mai stiu ce sa selectez-trebuie naparat facuta reinstalarea acestora ? ca pot lista orice numai 394 nu pot .
va multumesc

Nu se mai pot lista Declaratiile 394 din 2011 in noua varianta 391
Apas pe Tiparire si ...pauza ( revine butonul inapoi ..parca e de guma )
...voi puteti lista?
cred ca o fi vreun bug...

cred ca o fi vreun bug...
-
am instalat din nou driverele...si nu...prima pagina nu se vede...a doua si a treia da si se pot lista...tomac scrie:Ai o problemă cu driverele imprimantei. Reinstalează-le.
Le tipăriți din PDF. Butonul Tipărire funcționează numai pentru D394 anterioare anului 2012. De aia e ca de gumă 

tomac scrie:Le tipăriți din PDF. Butonul Tipărire funcționează numai pentru D394 anterioare anului 2012. De aia e ca de gumă
tomac , cum sa le tiparesc din PDF pe alea din 2011 ?

pai aia e , ca butonul Tiparire functioneaza pentru cele de dinainte de 2012 , dar e ca de cauciuc bata-l sa-l bata

raman la concluzia mea ca e bug...
alte pareri ?
sa incerce careva sa listeze Declaratia 394 pe SEM 1 sau 2 din 2011 si sa-mi spuna daca poate . Mersiii...

Eu pot. Dar cu versiunea 390, la care am făcut o copie

Cu 391, nu poate nimeni acum. Nu am testat să văd dacă merge pentru alea din 2011 decât acum. Știam că alea din 2012 se listează doar din pdf.
Soluție: refaceți, mâine cel mai devreme, actualizarea la 391.
deci cum spui? sa revin din nou la actualizarea 390 ? si maine sa revin din nou la 391 ? ca nu ma dumiresc...
normal ar trebui sa lase cei de la Saga sa listam 394 si pt anii de dinainte de 2012 si in varianta actuala ( daca mai vrem sa facem vreo rectificativa...nu? )
sau in noua actualizare se rezolva bugul?

normal ar trebui sa lase cei de la Saga sa listam 394 si pt anii de dinainte de 2012 si in varianta actuala ( daca mai vrem sa facem vreo rectificativa...nu? )

sau in noua actualizare se rezolva bugul?

-
a treia oara am instalat driverele si nu merge...e ciudat sa fie de la imprimanta...daca pagina 2 si 3 vede dc nu ar vedea si prima pagina?neguraa420 scrie:am instalat din nou driverele...si nu...prima pagina nu se vede...a doua si a treia da si se pot lista...tomac scrie:Ai o problemă cu driverele imprimantei. Reinstalează-le.
Nu e de la driverele de imprimanta, ci de la saga. Cu siguranta se va rezolva la urmatorul update al versiunii 391.
Nu trebuie reinstalata versiunea 390. Urmariti doar pe site cand apare data versiunii diferita de 02.02.2012 (asa cum spunea Cristi, cel mai devreme maine).
Nu trebuie reinstalata versiunea 390. Urmariti doar pe site cand apare data versiunii diferita de 02.02.2012 (asa cum spunea Cristi, cel mai devreme maine).
https://adilupita.wordpress.com/