Combinare baze de date

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
fodoreani

Combinare baze de date

#1 Mesaj de fodoreani »

Lucrez si acasa si la servici in SAGA C, vreau sa stiu cum pot actualiza baza de date daca se lucreaza in acelasi timp pe ambele calculatoare? De exemplu la servici se introduce casa si banca, iar acasa fac salariile, mijloacele fixe etc. Eu vreau sa unesc cele 2 baze de date, cum as putea sa fac acest lucru fara a pierde datele de pe un calculator sau altul? :?: :?: :?:

munteanud411

#2 Mesaj de munteanud411 »

1. Problema pe care o ridici se intelege si daca folosesti dimensiuni normale pentru scris.
2.- Posibile solutii :
a)- daca se lucreaza efectiv in acelasi timp pe ambele calculatoare solutia consta , probabil, in conectarea celor doua calculatoare prin Remote. Cred ca s-au dat solutii pe forum in privinta asta.
b) - Daca introduci o parte din date la serviciu si abia cind ajungi acasa continui munca, e simplu :
*- la serviciu faci o salvare pe discheta (Intretinere BD) iar acasa faci restaurare de pe discheta. Dupa ce ai terminat lucrul acasa, salvezi pe discheta si a doua zi faci restaurare pe calc de la serviciu ( Indicat ar fi sa identifici prin data si ora arhivele de pe discheta ca sa nu le incurci)
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

Am si eu cateva firme care fac la sediul lor(magazin sau productie. ce o fi) Casa , banca .. intrari, iesiri.
Si acasa am Baza (ca sa zic asa) unde aduc datele de la ei si fac mai departe salarii, mijloace fixe.. etc.
Pt cazul acesta eu periodic ( am hotarat o data pe luna , dar se poate si mai des), fac de la sediul loc EXPORT de date, aleg perioada si export Furnizori, Clienti, Intrari, Iesiri si Articole contabile fara intrari si iesiri.
Acestea le pune pe discheta de la ei si acasa, fac import la aceste date si e totul ok.
Cred ca la asta te refereai, iar pentru varianta integrala (adica ce ai acasa sa ai si la lucru) se poate face cu s-a precizat anterior de munteanud411, adica salvare acasa si restaurare la serviciu. si atunci ai tot de acasa si la lucru. :wink:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns