va rog, ajutor

serbanm815

va rog, ajutor

#1 Mesaj de serbanm815 »

am incercat din nou sa trimit online reg.el.de salariati, am urmat pasii,am verificat datele...la raport preluari imi apar corect datele societatii ,dar la contracte nu apare nici un salariat ...si mesajul ,, no data found"
unde gresesc :oops: , am incercat de trei ori si apare acelasi mesaj !
va rog frumos sa ma ajutati !

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

adauga-i si omului contractu'
nu e de ajuns ca e omu in registru

serbanm815

#3 Mesaj de serbanm815 »

am completat toate datele salariatului corect (inclusiv nr.contract si carnet de munca ) , problema e ca toate aceste date sunt introduse in ianuarie 2007, cand am inceput sa lucrez cu programul saga .(baza de date la decembrie 2006 nu exista )- asta poate fi cauza ca nu-mi preia si salariatii?
multumiri pt.raspuns.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Verifica sa ai introdus la fiecare salariat datele despre contractul de munca.
Verifica deasemenea ca perioada pentru care generezi registrul sa contina toate datele folosite ca data informatiilor/data operarii in ecranul in care se completeaza datele salariatilor si contractelor acestora.
Verifica si daca doar salariatii care au data operarii completata (precum si celelalte cimpuri) au fost selectati pentru a aparea in registru.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

serbanm815

registrul electronic

#5 Mesaj de serbanm815 »

am reusit in sfarsit sa trimit online reg.de salariati :lol:
imi cer scuze ca v-am inebunit cu intrebari si multumesc pt.ajutor ( a fost vina mea si nu a programului saga :oops: )
am vizualizat datele raportate dar cei de la itm ne trimit confirmare sau vreun nr.de inregistrare? cum putem stii daca ei le considera corecte ? (sau daca le pot prelua?)
a primit cineva raspuns de la itm?

munteanud411

#6 Mesaj de munteanud411 »

revezi referirile la Registru salariati de pe forum. Se explica acolo ce si cum.Nu iti trimit ei nimic.Numarul de inregistrare este generat automat la preluare
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

Scrie răspuns