stat rectificativ

ghineae609

stat rectificativ

#1 Mesaj de ghineae609 »

Am facut bilantul dar acum trebuie sa refac statul la noiembrie.
Am o diferenta de 37 lei la taxe. Cum sa fac sa nu-mi afecteze situatia?

tomac

Re: stat rectificativ

#2 Mesaj de tomac »

Se reface statul de salarii, corect. Nu există, legal, noțiunea de stat rectificativ. Și nici un astfel de document. E ca și cum ai spune că faci registru de casă rectificativ.
Dar pot exista mai multe variante de lucru, în funcție de motivul pentru care se modifică cele taxe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ghineae609

#3 Mesaj de ghineae609 »

Stiu ca trebuie sa refac statul, am spus asta sa se inteleaga. Cineva au fost niste modificari, diferenta este de 37 lei. Sa inregistrez suma in 1174 si sa recalculez impozitul? Problema este ca trebuie sa inregistrez cumva manual sau cum? Saga le duce il luna noiembrie....

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

daca nu ne spui despre ce e vorba nu o sa iti putem da un sfat. Ce e diferenta aia.. ? Daca ai refacut statul D112 cum arata ? are diferente la care rubrici? fii mai specific.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

ghineae609

#5 Mesaj de ghineae609 »

Sigur ca am refacut declaratia 112, am modificat venitul unui salariat si atunci sigur ca s-a modificat tot.....

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

si nu se putea ca venitul respectiv la salariat sa il dati in luna curenta in statul de plata ? ati fi scapat de rectificative si alte batai de cap.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

gondorg145

#7 Mesaj de gondorg145 »

la un control la itm s-a gasit in fisele de prot a muncii ca s-a facut instructajul prima data sa zicem cu o zi inaintea angajarii....fapta e prescrisa(munca la negru)dar mi s-a cerut sa le fac contract pentru ziua resp si stat de asemenea sa zicem cu 5 ani in urma....vreo idee de a proceda cel mai corect?....

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Modifici datele in fisa protectia muncii. :mrgreen:

Scrie răspuns