buna ziua,
la o firma am avut cateva zilieri in anul 2011. acum ma gandesc, ca poate trebuie sa depun fise fiscale pentru ei! dar nu am gasit inca modalitate.
a avut cineva astfel de cazuri?
multumesc anticipat,
Tildiko
zilier
Re: zilier
Citiți vă rog această discuție de pe forum.
Găsiți acolo exact această speță.
Găsiți acolo exact această speță.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
multumes, am citit.
acum am intrebarea, ca pana la urma nici de acolo nu reiese parere MF, daca am delarat la dec_112 si depun numai pentru salariati FF, atunci o sa fie o diferenta intre cele doua suma,
in fine...o sa mai consult forumul, si ma duc si eu azi la finante si o sa itreb si aici in Tg.Secuiesc
acum am intrebarea, ca pana la urma nici de acolo nu reiese parere MF, daca am delarat la dec_112 si depun numai pentru salariati FF, atunci o sa fie o diferenta intre cele doua suma,
in fine...o sa mai consult forumul, si ma duc si eu azi la finante si o sa itreb si aici in Tg.Secuiesc
MF nu are nici o părere. Părerile sunt ale unor persoane din DGFP, sunt împărțite sau foarte prost argumentate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
acum am raspundul cei de la Tg.Secuiesc...."sigur ca trebuie!"

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
intrebati-i si de ce..tothi560 scrie:acum am raspundul cei de la Tg.Secuiesc...."sigur ca trebuie!"![]()
un argument legal.. ceva...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Daca nu am salariati si nici nu am vector fiscal cu impozit pe salarii, cum pot sa declar impozitul retinut de la zilieri pe luna MAI 2012? A avut cineva o asemenea situatie?
M-a surprins astazi o SC cu informatia ca a folosit zilieri fara sa ma anunte.
Pot sa depun D 010 cu luna mai 2012?
M-a surprins astazi o SC cu informatia ca a folosit zilieri fara sa ma anunte.
Pot sa depun D 010 cu luna mai 2012?
Alta posibilitate nu ai decat sa incerci.