imi ajut o nepoata cu material pt.lucrarea de licenta ,pt.contabilitate m-am priceput in rest...,trebuie sa faca un capitol (2-3pag.) cu descrierea programului Saga si o aplicatie
informatica care rezolva operatiuni prin banca si casa (asta e tema lucrarii ).
deasemeni ,vreau sa fac o captura e ecranului cu reg.de casa si banca dar nu stiu cum sa
fac ,,poza ''si sa o atasez la o pagina ei ...
va rog frumos daca ne puteti ajuta cu ceva ,macar sa ne indicati o carte unde ar putea gasi lamuriri mai clare ...
problema de informatica
Re: problema de informatica
captura ecranului ( screen ) o poti face cu tasta Print Screen si apoi intri in aplicatia Paint din windows si dai un Paste si ai poza 

Iar cu Alt si Print_screen simultan se obtine o captura doar pentru ecranul activ.
-
va multumesc frumos pt.raspunsuri, la partea de informatica suntem in ceata amandoua... 

daca nu stie sa foloseasca si calculatorul o sa fie un maaaaare economist
cel mai mare

cel mai mare
-
ai dreptate d-le Septimiu ,pt.mine e putin mai scuzabil datorita varstei ,cei tineri trebuie sa invete...,dar una este sa utilizezi niste programe de contabilitate si alta sa le faci...
lucrul bun este ca vrea sa invate si nu toti economistii sunt ,,mari ''
lucrul bun este ca vrea sa invate si nu toti economistii sunt ,,mari ''

daca termina facultatea si nu stie cum sa faca un print screen e grav
nu prea a trecut la cursurile de informatica
nu prea a trecut la cursurile de informatica
-
mi-am insusit critica ,dar pe vremea cand am terminat eu facultatea calculatorul era ,,fudulie''mare, contabilitatea o faceam cu creionul ,nu existau programe asa faine ca acum...; sa fiu sincera ,am intrebat pt.mine ca sa o pot ajuta cu cateva pagini listate din
saga , ce sa facem ,noi astia mai prosti traim cu ajutorul celor competenti si amabili
de pe forum punand intrebari idioate cate o data .
dar cati din cei care termina facultatea stiu contabilitate sau informatica numai cu ce invata
la scoala?
toata stima pt.dv.d-le Septimiu !
saga , ce sa facem ,noi astia mai prosti traim cu ajutorul celor competenti si amabili
de pe forum punand intrebari idioate cate o data .
dar cati din cei care termina facultatea stiu contabilitate sau informatica numai cu ce invata
la scoala?
toata stima pt.dv.d-le Septimiu !