ESTE CINEVA INREGISTRAT PE FORUM CARE SE OCUPA DE UN CABINET MEDICAL-MEDIC FAMILIE-MG.
AS DORI SI EU PUTIN AJUTOR IN CONFORMITATE CU NOILE MODIFICARI.
DACA MA PUTETI AJUTA ASTEPT RASPUN.
O ZI BUNA SI SPOR LA TREABA.
AJUTOR CABINET MEDICAL
-
Re: AJUTOR CABINET MEDICAL
Si pe mine ma intereseaza acest subiect.
Din pacate nu stiu pe nimeni care sa fi tinut contabilitatea la un cabinet medical.
Se gaseste poate cineva dragut care sa spuna ceva despre acest subiect?
Dau la schimb raspunsuri la contabilitatea pentru societati comerciale.
Din pacate nu stiu pe nimeni care sa fi tinut contabilitatea la un cabinet medical.
Se gaseste poate cineva dragut care sa spuna ceva despre acest subiect?
Dau la schimb raspunsuri la contabilitatea pentru societati comerciale.
-
ps
va rugam frumos poate reusiti sa ne dati si noua rapunsurile dorie?
eu m-am mai lovit de o problema.Am vrut sa depun dentru medic declaratia de venit pe anul 2006 si mi-a cerut decalaratie estimativa pe 2007 banuiesc.Cum declar :
venitul brut estimat?
cheltuieli deductibile estimate?
venit net estimat?
mentionez in 2006 am fost in pierdere.
am avut mai multe cheltuieli decat venituri.
va rog frumos astept raspuns
eu m-am mai lovit de o problema.Am vrut sa depun dentru medic declaratia de venit pe anul 2006 si mi-a cerut decalaratie estimativa pe 2007 banuiesc.Cum declar :
venitul brut estimat?
venit net estimat?
Re: ps
In situatia in care anul precedent se incheie cu pierdere, se completeaza formularul 211 care se depune pana la data de 31 ian.
http://discutii.mfinante.ro/static/10/A ... ecl221.pdf
http://discutii.mfinante.ro/static/10/A ... ecl221.pdf
Re: ps
formularul 221 pe care ti l-a trimis Apetrem este foarte bunanghelc679 scrie:va rugam frumos poate reusiti sa ne dati si noua rapunsurile dorie?
venitul brut estimat?
venit net estimat?
Se completeaza in 2Exemp. unul pt. Admin.financiara si unul la actele cont. ale Cab.medical Cum il completezi?
La venitul brut estimat daca in anul precedent acel Cab. medical a functionat tot anul vei declara acel venit brut din anul precedent (2006) in cazul dv.
In ceea ce priveste cheltuielile esimate vei declara dupa cum crezi ca vor fi cheltuielile in anul respectiv(2007) nu conteaza cat cu conditita sa nu depaseasca veniturile declarate mai precis sa dea un venit net indiferent cat este dar sa fie venit si nu pierdere pentru a fi impozitat ca sa se faca plati anticipate pe anul 2007 ceea ce se va regla prin declaratia 200 din 2008 cand vei declara venitul realizat.
Termenul de depunere 31/01/ dar nu conteaza tot trebuie depusa declaratia Sanctiunea pt. nedepunere la termen este de la 10RON-100Ron
iar in termen de 48 ore este de 5 RON cel mai probabil aceasta sanctiune se aplica cand vei avea control fiscal .
Daca e ceva ce nu va este clar va mai pot lamuri orcand.
-
ps
multumesc frumos pentru ajutor .ati fost foarte draguti.
-
declaratie estimativa
catre,
vatmanuc
am o mare rugaminte .Medicul pentru care trebuie sa depun declaratia estimativa nu este de acord sa trec venitul brut realizat in 2006 la venitul brut estimat pe 2007.El spune ca nu are de ce sa declare acel venit ca poate in cursul anului venitul va fi mai mic,si dac aeste sa depaseasca venitul brut estimat este de acord ca la sfarsitul anului sa se faca regularizarea.nu stiu ce sa fac.Este oare bine ce spune medicul.pana la urma este activitatea ei,dar hartiile le fac eu.
vatmanuc
am o mare rugaminte .Medicul pentru care trebuie sa depun declaratia estimativa nu este de acord sa trec venitul brut realizat in 2006 la venitul brut estimat pe 2007.El spune ca nu are de ce sa declare acel venit ca poate in cursul anului venitul va fi mai mic,si dac aeste sa depaseasca venitul brut estimat este de acord ca la sfarsitul anului sa se faca regularizarea.nu stiu ce sa fac.Este oare bine ce spune medicul.pana la urma este activitatea ei,dar hartiile le fac eu.
Catre anghelc679,
Medicul de care vorbesti se pare ca se joaca de-a declaratiile.
Ce motiv are sa declare Venitul brut mai mic fata de 2006 ???( Ii pleaca pacientii, crede ca o sa scada valoarea punctului, pleaca din tara, etc.???).
Din cate stiu, sumele incasate de medicii de familie de la Casele de Asigurari pe baza decontarilor facute, au crescut destul de bine.
Pe baza declaratiei depuse la Finante, i se va emite Decizia de plati anticipate pe anul 2007. In cazul in care nu a fost emisa si transmisa "contribuabilului doctor", acesta are obligatia de a plati pana la 15mar. o suma egala cu suma stabilita pentru ultimul trimestru a anului trecut.
Raspunderea este oricum a lui, iar ceea ce i se va intampla la viitoarea inspectie fiscala, va suporta singur........
Medicul de care vorbesti se pare ca se joaca de-a declaratiile.

Ce motiv are sa declare Venitul brut mai mic fata de 2006 ???( Ii pleaca pacientii, crede ca o sa scada valoarea punctului, pleaca din tara, etc.???).
Din cate stiu, sumele incasate de medicii de familie de la Casele de Asigurari pe baza decontarilor facute, au crescut destul de bine.
Pe baza declaratiei depuse la Finante, i se va emite Decizia de plati anticipate pe anul 2007. In cazul in care nu a fost emisa si transmisa "contribuabilului doctor", acesta are obligatia de a plati pana la 15mar. o suma egala cu suma stabilita pentru ultimul trimestru a anului trecut.
Raspunderea este oricum a lui, iar ceea ce i se va intampla la viitoarea inspectie fiscala, va suporta singur........